În aprilie, televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery aduc o mulțime de titluri noi! Ciclism, snooker și ceremonia de aprindere a flăcării olimpice la Eurosport, Ziua Pământului la Discovery, maraton de comedie la Warner TV, partea a doua a cazului incredibil al Nataliei Grace la TLC, celebrități de la Hollywood la HGTV, personaje Looney Tunes la Cartoon Network, aventuri în Țara Minunilor la Cartoonito și filme de neratat la HBO și Cinemax.

Discovery


În aprilie, Discovery sărbătorește Ziua Pământului cu o producție specială: “Lupta din adâncuri: Reciful de corali”. Pe 22 aprilie, de la ora 20:00, vom afla despre recifurile de corali, care sunt ca o coloană vertebrală care susține întregul ecosistem al planetei noastre. Dar poluarea și schimbările climatice pun în pericol coralii.

Pe 16 aprilie, de la ora 21:00, începe un nou sezon „Goana după aur: Statele Unite ale Aurului”. Se estimează că există aproximativ 2.000 de miliarde de dolari în aur care așteaptă să fie găsit, iar mii de mineri sunt în căutare... în speranța de a se îmbogăți. Dar unde este tot acest aur? Dave Turin se folosește de anii de experiență ca maestru prospector pentru a străbate regiuni aurifere rar explorate și pentru a debloca potențialul moștenirilor de familie ascunse. Tot în aprilie, Discovery aduce un nou sezon „Comori restaurate” (17 aprilie, 20:00), dar și din „Căutătorii de opal din Australia” (28 aprilie, 22:00).

Eurosport

Eurosport aduce în aprilie noi curse de ciclism, Campionatul Mondial de Snooker, dar și alte sporturi de neratat, precum Formula E și ceremonia de aprindere a flăcării olimpice.

Eurosport transmite toate sesiunile Campionatului Mondial de Snooker între 20 aprilie și 8 mai. Calificările pentru turneu au loc între 8 și 17 aprilie și sunt transmise pe Eurosport.ro. Paris-Roubaix este considerată de mulți cursa regină a calendarului de ciclism, are loc duminică, 7 aprilie, și va fi transmisă integral la Eurosport 1. Campionatul Mondial de Formula E programează trei curse în luna aprilie, la Eurosport. Pe 13 și 14 aprilie, monoposturile concurează două zile la rând la Misano, în Italia, iar pe 27 aprilie străzile din Monaco găzduiesc Monaco E-Prix.

Eurosport este Gazda Jocurilor Olimpice, iar pe 16 aprilie, la ora 11:00, Eurosport 1 transmite în direct aprinderea flăcării olimpice, un moment ce marchează 100 de zile până la începutul ediției Paris 2024.

Warner TV

În aprilie, Warner TV vine cu cele trei filme din seria „Marea mahmureală" ("The Hangover”), una dintre cele mai populare francize cinematografice, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00. Maratonul de pe Warner TV va începe pe 6 aprilie.

„Marea mahmureală" ("The Hangover” - 2009) va fi la Warner TV pe 6 aprilie, de la ora 20:00. Îi are în centru pe actorii Bradley Cooper, Ed Helms și Zach Galifianakis, care interpretează rolurile unor prieteni care se trezesc după o petrecere a burlacilor în Las Vegas fără să își amintească nimic despre noaptea petrecută și fără să știe cum a dispărut viitorul mire (interpretat de Justin Bartha). „Marea mahmureală 2" ("The Hangover Part II” - 2011), cu aceiași protagoniști, va putea fi urmărit la Warner TV în seara de 13 aprilie, la ora 20:00. Al treilea film din serie, „Marea mahmureală 3" ("The Hangover Part III” - 2013), va fi difuzat de Warner TV pe 20 aprilie.  

TLC

TLC aduce în aprilie continuarea unui documentar care a făcut înconjurul lumii: „Natalia Grace, un caz neobișnuit: Natalia vorbește". Pe 28 aprilie, de la ora 21:00, TLC aduce partea a doua a poveștii bizare a Nataliei Grace și circumstanțele adopției ei de către Michael și Kristine Barnett.

„Ne căutăm nevastă" vine la TLC cu un nou sezon pe 13 aprilie la ora 21:00. Noul sezon documentează viețile a trei familii unice, care se află în diferite faze ale căutării, întâlnirii sau tranziției unei noi soții care să se alăture celor pe care le au deja în viața lor. „SOS, am probleme de piele" aduce pe 18 aprilie, de la ora 21:00, noi povești incredibile. Dr. Emma Craythorne reușește să trateze pacienții acolo unde alți medici au eșuat. Cu expertiza sa dermatologică, Dr. Emma nu se teme să pună mâna pe mâini și, indiferent dacă o afecțiune este comună sau rară, ascunsă sau la vedere, ea diagnostichează și tratează holistic simptomele, precum și cauza.

HGTV

În aprilie, Heidi Klum, Dreq Barrimore, Glenn Close și Jay Leno vin la „Celebrități, case și cadouri"! Cele mai importante vedete de la Hollywood își exprimă profunda recunoștință față de persoanele care le-au influențat viața, surprinzându-le cu renovări ale casei. Celebritățile îi folosesc pe frații Drew și Jonathan Scott pentru a-și imagina un plan de design și a crea spații frumos personalizate.

Uitați tot ce credeți că știți despre Lil Jon ca muzician și producător. El face echipă cu designerul de interior Anitra Mecadon pentru a împinge proprietarii de case în afara zonei de confort cu transformări uimitoare ale camerelor, care le depășesc cele mai nebunești vise. Pe 30 aprilie la ora 22:00, HGTV lansează sezonul doi din „Proiecte de renovare cu Lil Jon".

Cartoon Network

Looniversitatea MicuțilorÎn aprilie, Cartoon Network îi invită pe cei mici să urmărească aventurile personajelor din Looney Tunes, printre care se numără Buster, Babs și Duffy Duck, în noua serie animată „Looniversitatea Micuților”. 

Aceștia își urmează visurile academice la prestigioasa Looniversitate Acme, unde își vor forma prietenii pe viață și vor participa la o varietate de cursuri și activități extracurriculare. Desigur, nu va lipsi nici distracția! Aventurile lor vor fi pline de momente simpatice și conflicte comice, pe care le vor depăși împreună. „Looniversitatea Micuților” începe pe 29 aprilie, de la ora 15:55.

Cartoonito

Alice și LewisO cheie magică îi poartă pe Alice și pe cel mai bun prieten al său, iepurașul Lewis, într-o aventură extraordinară în Țara Minunilor. Împreună, explorează pajiștile verzi și luminoase ale tărâmului, întâlnind personaje fantastice și trăind experiențe unice. Distracția e garantată din 8 aprilie pe Cartoonito, de la 16:30, în cel de-al doilea sezon „Alice și Lewis”.


HBO

În aprilie, HBO aduce o selecție de filme de urmărit în familie, dar și producții nominalizate la cele mai importante premii ale industriei. „Boss Baby: Afaceri de familie" („The Boss Baby: Family Business") vine pe 7 aprilie la ora 20:00, „Culoarea Purpurie" („The Color Purple") va fi pe 14 aprilie de la 20:00 pe HBO, iar „Dragoste și moarte" („Love & Death") va difuza trei episoade pe 21 aprilie de la 20:00, iar următoarele două vor fi pe 28 aprilie pe HBO.

Cinemax

Cinemax vine în aprilie cu seri fantasy: „Întâlnire de gradul trei" („Close Encounters of the Third Kind" - 1977) pe 6 aprilie la 21:00, „Hellboy" – 2014, pe 13 aprilie de la ora 21:00, „Godzilla" – 1998 pe 20 aprilie, la ora 21:00. Iar Cinemax 2 îl sărbătorește pe Willem Dafoe, cu „Triumful spiritului" („Triumph of the Spirit") pe 8 aprilie de la 21:30 și „Mississippi în flăcări" („Mississippi Burning") pe 15 aprilie de la 21:30.