Digi și Skyshowtime, parteneriat pentru posturile liniare și abonarea la platformă

Bogdan Chirea
0

DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două canale liniare premium  – disponibil tuturor abonaților de televiziune digitală.

Începând din 25 aprilie 2024, DIGI - unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din România, va introduce întregul pachet de servicii SkyShowtime în grila sa de programe și va distribui canalele liniare premium SkyShowtime 1 HD (poziția 110) și SkyShowtime 2 HD (poziția 111) tuturor clienților care beneficiază de serviciul TV digital. Parteneriatul cu DIGI România reprezintă un punct de referință pentru Europa Centrală și de Est, marcând prima colaborare B2B derulată de SkyShowtime în această regiune.

În cadrul unei campanii speciale de lansare, DIGI va oferi acces fără costuri suplimentare la portofoliul complet SkyShowtime pentru abonații care dețin serviciul de televiziune digitală, pentru o perioadă limitată de timp, până la data de 15 iulie 2024. După încheierea promoției, clienții DIGI se vor putea abona la serviciul SkyShowtime și vor putea alege dintr-o gamă de pachete avantajoase, ofertă care va fi anunțată în lunile următoare.

Abonații serviciului TV digital vor avea acces cu autentificare la întregul conținut SkyShowtime, inclusiv la cele mai recente lansări cinematografice de succes de la celebrele studiouri de film Paramount Pictures și Universal Studios. În plus, vor putea viziona titluri importante ale serialelor exclusive de pe platformă, precum toate episoadele hitului global Yellowstone și spin-off-urile sale 1883 și 1923, alături de o selecție în continuă actualizare a serialelor originale SkyShowtime.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: "Încă de la început, SkyShowtime s-a concentrat pe construirea de parteneriate cu principalii furnizori de televiziune din piețele unde activăm. Iar acum, la un an de la lansarea în România, suntem extrem de mândri să intrăm în acest nou parteneriat cu DIGI, extinzând acoperirea și disponibilitatea SkyShowtime la peste două milioane de clienți."

"Pe măsură ce peisajul media continuă să evolueze, obiectivul nostru rămâne neschimbat – acela de a asigura clienților noștri acces la un conținut extins și diversificat. Pentru DIGI, furnizarea unui serviciu de înaltă calitate implică investiții în tehnologie de vârf și încheierea unor parteneriate cheie, așa cum este cel cu SkyShowtime, pentru a permite oferirea unei experiențe de divertisment îmbunătățită. Ne bucurăm să anunțăm semnarea acordului de difuzare a canalelor SkyShowtime în grila noastră TV din România, prin care ducem mai departe misiunea asumată de companie, de a ajunge în casele milioanelor de utilizatori cu o multitudine de programe captivante”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al DIGI Communications N.V.

Hristina Georgieva, Chief Business Officer pentru SkyShowtime, a declarat: "Acesta este primul nostru parteneriat în Europa Centrală și de Est și suntem extrem de mândri să ne alăturăm echipei DIGI și platformei lor de succes. Suntem încântați să susținem oferta DIGI cu portofoliul SkyShowtime de divertisment premium și să oferim opțiuni suplimentare și mai multor utilizatori din România."

Gabor Harsanyi, Manager General Regional pentru Europa Centrală și de Est la SkyShowtime, a declarat: "Lansarea acestui parteneriat alături de DIGI este un moment uriaș pentru SkyShowtime și comunitatea din România. Suntem încântați să oferim mai multe opțiuni și modalități de a accesa conținutul SkyShowtime și așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm acest parteneriat."

Ce vor difuza canalele de televiziune SkyShowtime 1 si 2

SkyShowtime 1 este locul serialelor și filmelor iconice de la Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime și Peacock. Urmărește cele mai noi blockbustere, seriale exclusive și documentare, precum și cele mai îndrăgite filme de familie din toate timpurile. Disponibil pe poziția 110 SkyShowtime 1 HD, din grila digitală DIGI și în platforma DIGI Online, 24/7.

SkyShowtime 2 aduce o varietate largă de conținut pentru întreaga familie. Pe parcursul zilei, cei tineri se vor bucura de filme pentru familie și programe pentru copii, iar seara este plină de comedii, drame, thrillere și filme de acțiune pentru toate gusturile. Disponibil pe poziția 111 SkyShowtime 2 HD, din grila digitală DIGI și în platforma DIGI Online, 24/7.

SkyShowtime găzduiește aproximativ 50% din box office-ul de la Hollywood. Printre filmele disponibile în prezent în serviciu, se numără: Cocaine Bear, Fast X, Oppenheimer, PAW Patrol: The Mighty Movie, Smile, Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, The Perfect Escape și The Super Mario Bros.Movie.

Clienții DIGI vor putea viziona, de asemenea, seriale originale SkyShowtime cum ar fi Poker Face, The Curse, Veronika precum și viitorul The Tattooist of Auschwitz, cu actorul Harvey Keitel în rol principal. Telespectatorii se vor bucura de spectacole globale exclusive, inclusiv noul hit Lawmen: Bass Reeves sau de seriile Special Ops: Lioness, cu Zoe Saldana și Nicole Kidman, Halo, Star Trek: Discovery, Ted și Tulsa King, cu Sylvester Stallone. Mai mult, grila de programe SkyShowtime va cuprinde titlurile preferate ale cinefililor și seriale de colecție precum Dexter, Frasier, The Office, Ray Donovan și multe altele.

Abonații DIGI care dispun de pachetul TV digital vor beneficia de acces neîntrerupt atât la cele două canale liniare premium SkyShowtime 1 HD și SkyShowtime 2 HD, cât și la serviciul de streaming SkyShowtime, fără costuri suplimentare, pe toată durata campaniei promoționale valabile în perioada 25 aprilie 2024-15 iulie 2024. Pentru a obține acces la serviciul de streaming Skyshowtime, utilizatorii se vor autentifica în contul de client DIGI și vor urma pașii necesari pentru a se genera voucherul promoțional.


ATENTIE: Codul de voucher poate fi utilizat doar de către noii utilizatori SkyShowtime (adică doar de către noii abonați la serviciul de streaming, care obțin codul de voucher din contul DIGI). Oferta nu este disponibila pentru cei care au deja un cont.

Cei care vor activa acest voucher vor beneficia de oferta Standard Plus, ceea ce înseamnă că aveți 2 dispozitive simultan și 30 de titluri în același timp, descărcate pentru vizionare offline. După sfârșitul perioadei promoționale, nu vei mai avea acces fără cost la contul tău SkyShowtime, dar clienții DIGI vor putea să se aboneze la SkyShowtime ca parte a unor noi oferte combinate care vor fi anunțate în lunile următoare.

Care este diferența dintre canalele liniare și serviciul de streaming

Pe canale poți viziona o selecție restrânsă și programată a celor mai mari filme și seriale exclusive. Toate acestea sunt disponibile și pe serviciul de streaming. Noile serii și filme au premiera pe canale la câteva săptămâni după premiera lor pe serviciul de streaming. Pe lângă premierele noi, canalele TV aduc o varietate largă de conținut de programe pentru întreaga familie.

Ce poți urmări la SkyShowtimeTrimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!