Cum poți vota Neversea și Untold la Top 100 Festivals

Bogdan Chirea
0

Mai sunt 86 de zile până la cea de-a 9-a ediție UNTOLD, iar fanii au ocazia să voteze festivalul preferat în Top 100 cele mai mari festivaluri ale lumii.

Cu fiecare ediție, organizatorii marilor evenimente încearcă să ofere mai mult decât un lineup, pentru că fanii de festival sunt în căutare de experiențe complete. O astfel de experiență este trăită, an de an, împreună cu grupul de prieteni, în mijlocul unui mare oraș, pe marile arene sau la malul mării, iar UNTOLD Universe creează momente memorabile. Aceste experiențe inedite sunt răsplătite în fiecare an de fanii de festival, care sunt invitați să voteze în cel mai mare poll dedicat industriei de evenimente.

România se află pe harta marilor evenimente datorită festivalului UNTOLD, care a obținut o performanță extraordinară în clasamentul anual realizat de DJ Mag, clasament care evaluează cele mai mari 100 de festivaluri din întreaga lume. În 2023, festivalul din Cluj-Napoca ocupa locul 6 la nivel global și locul 3 în Europa, fiind într-o companie selectă, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie). 

(getCard) #type=(post) #title=(You might Like)

Festivalul UNTOLD înseamnă emoție și magie, pentru că muzica are o magie unică, e capabilă să transmită senzații pe care cuvintele pur și simplu nu le pot reda. UNTOLD e lumea în cae muzica e limbaj universal și, în fiecare an, acest univers magic scrie o nouă poveste.

Dacă ai experimentat bucuria autentică a universului UNTOLD sau ai stat până la răsărit alături de gașca de prieteni la Neversea - The Queen of Festivals, e momentul să îți votezi festivalul preferat: https://bit.ly/vote-for-untold

Procedura de votare pentru ediția 2024 a Top 100 Festivals a început pe data de 1 mai și se va încheia pe 12 iunie, iar fanii sunt invitați să voteze în singurul clasament internațional dedicat industriei de evenimente, Top 100 Festivals.

Neversea va avea loc în perioada 4 – 7 iulie, în Constanța, iar festivalul UNTOLD va avea loc în Cluj-Napoca în perioada 8 - 11 august 2024.

 

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!