Noutățile lunii iunie la Warner TV

Bogdan Chirea
0

Două seriale poloneze, o comedie culinară și o dramă medicală, sunt difuzate de postul Warner TV începând cu luna iunie.

„Rețetă pentru viață”, o comedie dulce-amăruie creată și scrisă de actrița Agnieszka Pilaszewska, va debuta pe 7 iunie la Warner TV, urmând să fie difuzată la prânz, de luni până vineri.

Protagonistă este o femeie de vârstă mijlocie a cărei viață se schimbă atunci când soțul ei o părăsește și ea își pierde locul de muncă. Singura activitate care o face să se simtă mai bine este gătitul, pasiunea ei. Urmând-o, ea învață cum să își modifice propria existență, chiar dacă viața nu decurge întotdeauna conform rețetei.

Serialul urmărește soarta ei, dar și a fiicei adolescente și a fostului soț, care acum are o altă relație. Este povestea plină de inspirație a unei femei care încearcă să găsească noi vise, pasiuni și libertate.

„Rețetă pentru viață” a fost lansat în 2011 și are cinci sezoane a câte 13 episoade.

„Viață de medic” va debuta pe 19 iunie la Warner TV și câte două episoade vor fi difuzate în premieră, după-amiaza, de luni până vineri.

Tânăra și ambițioasa dr. Alicja Szymańska și tot personalul medical de la fictivul spital Copernicus, profesioniști îndrăzneți, sunt în prim plan cu povești complicate. Directorul medical îi alege pe cei care nu se tem să acționeze și să își dezvolte abilitățile. Confruntându-se cu cazuri grave, medicii tineri și talentați trebuie să înfrunte și propriile probleme și slăbiciuni.

Fiecare episod tratează cazuri medicale autentice care presupun situații emoționante, derutante și adesea amuzante.

Serialul a fost lansat în 2012 și are cinci sezoane de câte 13 episoade.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!