Allview prezintă noi soluții inteligente pentru nutritie

Bogdan Chirea
0


Din dorința de a integra tehnologia în fiecare etapă a vieții noastre și de a folosi beneficiile acesteia pentru îmbunătățirea stilul de viață al utilizatorilor, brandul Allview a creat și dezvoltat aplicația de nutriție Allview ERA Health. 


Aceasta este interconectată cu device-uri Smart, fiind transformată într-un asistent nutrițional personal, mereu disponibil și axat pe nevoile clienților.

 

ERA Smart Refrigerator este un instrument smart, care știe ce produse au utilizatorii în bucătărie, le cunoaște termenul de valabilitate și cum poate jongla cu ele, astfel încât să sugereze rețete savuroase și diverse. 


Aceste aspecte transformă Smart Refrigerator-ul ERA într-un tool prețios pentru reducerea risipei alimentare, dar și într-o sursă de inspirație alimentară, indispensabil pentru orice bucătărie organizată într-un mod inovativ.


Afișajul încorporat, camera cu vedere interioară, dar și alte funcții inteligente pe care vă așteptăm să le descoperiți, reprezintă elemente-cheie în facilitarea unui stil de viață cât mai sănătos, bazat pe alegeri conștiente.


Un sistem complex pentru o viață echilibrată


Fiecare element al sistemului ERA se integrează natural în viața ta și contribuie la completarea necesarului zilnic de vitamine și minerale al corpului tău. Astfel, contribui activ la îmbunătățirea stilul de viață al familei tale, în timp ce economisești energie, resurse și bani. Aplicația este centrul ERA, iar împreună cu informațiile oferite de dispozitivele hardware, cântarul și frigiderul smart, opțiunile devin nelimitate, iar recomandările sunt personalizate.


Tehnologia a fost prezentată de Allview la Bucharest Tech Week ce a avut loc la finalul săptămânii trecute. 

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!