UNTOLD Dubai a fost desemnat Festivalul Anului în Orientul Mijlociu în 2024

Bogdan Chirea
0

Festivalul UNTOLD Dubai, primul mega-festival de muzică din Dubai, a obținut o performanță remarcabilă la Middle East Event Awards 2024.


UNTOLD Dubai a oferit o experiență memorabilă atât pentru fani, cât și pentru artiști, stabilind un nou standard în industria evenimentelor din Orientul Mijlociu. 


Datorită amploarei sale impresionante, festivalul a fost desemnat câștigător la categoria „Festivalul Anului” la prestigioasa gală Middle East Event Awards 2024, desfășurată pe 13 iunie la Madinat Jumeirah, Dubai. Acest trofeu subliniază rolul festivalului ca un pilon al scenei de divertisment live din Emiratele Arabe Unite.


Edy Chereji, Co-fondator UNTOLD Universe:

„Acest trofeu vine ca o recunoaștere a valorii brandului UNTOLD și demonstrează puterea imensă a muzicii de a aduce oamenii împreună. E o parte din fiecare, fanii noștri minunați, partenerii festivalului și echipa noastră unică! Suntem extrem de pasionați și de fiecare dată ne dorim să oferim experiențe extraordinare publicului nostru din întreaga lume. Am început pregătirile pentru UNTOLD 2025, o ediție care va fi și mai spectaculoasă”.


UNTOLD Dubai câștigă trofeul „Festivalul Anului” la Middle East Event Awards 2024


UNTOLD, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile sale uluitoare și producțiile vizuale impresionante, și-a făcut debutul în Orientul Mijlociu la Expo City Dubai, stabilind un record de participare. Peste 185.000 de fani au trăit o experiență completă de festival alături de peste 100 de artiști și DJ de top. Prima ediție a UNTOLD Dubai a avut un lineup impresionant, incluzând artiști din toate genurile, de la EDM, house și techno, până la pop și K-pop. Tiësto, Hardwell, Armin Van Buuren, PSY, G-Eazy, Ellie Goulding, Sebastian Ingrosso și Timmy Trumpet au oferit momente unice fanilor UNTOLD Dubai.


Succesul primei ediții evidențiază puterea muzicii de a aduce oamenii împreună. Trofeul obținut la Middle East Event Awards demonstrează că UNTOLD, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea de a fi un partener strategic al orașului Dubai în domeniul entertainmentului și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.


Middle East Event Awards recompensează cele mai bune evenimente live și de divertisment din regiune, inclusiv evenimente de artă și cultură.


UNTOLD Dubai revine în 2025


UNTOLD Dubai va reveni în 2025 pentru a doua ediție. Fanii se pot înregistra pentru ediția de anul viitor accesând site-ul Untold Dubai.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!