Iata ce puteti urmari in editia din 263 aceasta saptamana a emisiunii de tehnologie IT MANIA:


  • Google a facut publice primele date oficiale pentru serviciile Youtube Premium si Youtube Music. Descoperim impreuna cati utilizatori ai Youtube au ales sa plateasca ca sa scape de reclame.
  • Disney+ are planuri de extindere globala in 2021 urmand sa se lanseze la nivel mondial si serviciul de streaming Hulu. Netflix va avea un concurent pe piata de servicii de continut video on demand.
  • Huawei a lansat oficial in Romania telefonul Mate 30 Pro, primul flagship fara acces la serviciile Google. Ce alternative au utilizatorii pentru a instala aplicatii pe telefon si care sunt planurile companiei pentru dezvoltarea propriului magazin de aplicatii.
  • Escobar INC prezinta Escobar Fold 2, o copie pentru Samsung Fold, la un pret pe care ti-l poti permite. Telefonul pliabil lansat de compania fratelui mai mic al lui Pablo Escobar promite specificatii de top.
  • Aflam de ce ce au ramas fara acces la aplicatia de mesagerie, milioane de clienti WhatsApp din intreaga lume. Cine sunt utilizatorii afectati de aceasta decizie si ce solutii au acestia la dispozitie.
  • La sectiunea de gaming facem recenzia jocului Dragon Ball Z: Kakarot



Urmariti premiera pentru editia 263 a emisiunii de tehnologie IT MANIA, si pe pagina noastra de Facebook, @itmaniatv !

Daca vreti sa nu pierdeti nici un clip video, nu uitati sa va abonati si sa activati notificarile de pe canalul nostru de Youtube !

Prima editie din noul sezon al emisiunii de tehnologie IT MANIA poate fi vizionat in arhiva de pe site.