Huawei a lansat serviciul Ads în România

Bogdan Chirea
0
huawei ads romania

Huawei a deschis în România hub-ul de coordonare a noua țări din regiune pentru serviciul Huawei Ads. Serviciul are ca scop constituirea unei noi modalități de comunicare între partenerii și utilizatorii dispozitivelor Huawei ce rulează Huawei Mobile Services.

Hub-ul va avea sprijin din partea a peste 200 de specialiști regionali și locali care vor dezvolta relațiile de business cu partenerii locali.

Printre acești specialiști care au primit cu brațele deschise noua soluție de publicitate online, se numără și DWF (Digital Workforce) care a organizat pentru Huawei un eveniment inedit, DWF Talks x Huawei, cu scopul de a crea o punte comuna între clienți și serviciul Huawei Ads, respectiv introducerea acestui nou serviciu și de asemenea, facilitarea unei adoptari rapide la noul sistem de publicitate.

Printre companiile prezente la eveniment, s-au enumerat și: DrMax, Profi, Mathaus, MedLife, Dominos Pizza și Wine Deals, aceștia bucurându-se la final de vouchere ce pot fi folosite pentru promovarea business-urilor lor.

Echipa de ads de la Huawei, a prezentat in cadrul eventumentuli DWF Talks beneficiile acestei noi platforme de publicitate care permite agențiilor de profil sau clienților direcți sa desfășoare campanii pentru creșterea vânzărilor (e-commerce), descarcari de aplicatii sau pentru creșterea vizibilității brandurilor.

Campaniile de Huawei ads reprezinta o modalitate unica – directa prin care se pot targeta utilizatorii acestora. Mai exact, prin intermediul acestor campanii se poate ajunge la peste 730 Milioane de utiliztori la nivel Global.

De asemenea, au fost explicate și alte beneficii pe care utilizatorii Huawei Ads le vor avea, precum costurile reduse în comparație cu alte platforme, noile tipuri de anunțuri diversificate (text, video, app icon, imagine), dar și multiplele metode de licitare (CPC, CPM, CPD, CPI).

Soluțiile de publicitate Huawei includ: Programmatic Display, AppGallery si Search Network, iar traficul este generat din trei surse, respectiv aplicațiile din AppGallery, unde exista cel mai mare trafic, aplicațiile dezvoltate de Huawei, preinstalate pe dispozitivele companiei (Huawei Assistant, Browser, Huawei Search etc.) și părți terțe, unde reclamele pot fi afișate atât pe telefoanele Huawei, cât și pe alte dispositive ce sunt integrate cu Huawei ads.

Prin eficientizarea standardelor internaționale, în special GDPR, HUAWEI Ads îmbunătățește conformitatea serviciilor sale de publicitate, sporește eficiența operațională și promovează dezvoltarea sănătoasă a industriei de publicitate. Huawei a integrat acest CMP în propriile sale medii de publicitate (inclusiv aplicații și servicii media).

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!