golden boy antena 1

Antena 1 aduce din 6 ianuarie, în fiecare vineri, de la 20:30, producţia turcească „Golden Boy” (sau în original Yalı Çapkını).Producția va fi pusă la bătaie cu noul sezon Românii au Talent de la Pro TV.

Serialul a înregistrat audiențe impresionante pe perioada difuzării și a fost în fiecare săptămână cel mai urmărit serial de dramă din Turcia.

„Golden Boy” are în prim plan o poveste dramatică, plină de suspans și întâmplări imprevizibile, care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură, în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan.

Deși afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar și de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie și încearcă să dețină controlul și asupra familiei.

Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate. Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Vestea că magnatul caută o mireasă pentru nepotul său a venit ca un fulger pentru Kazim, pentru care singura șansă la îmbogățire sunt cele două fiice ale sale, Suna și Seyran. Ifakat o consideră pe Suna potrivită pentru a se mărita cu Ferit, astfel că stabilește ziua în care cei doi se vor întâlni și se vor logodi.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu. Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

Primul episod din Golden Boy

În Golden Boy, episodul 1, publicul a descoperit cum Ferit a ajuns în punctul de a-și înfuria familia prin iresponsabilitatea sa. Cel mai nemulțumit de comportamentul tânărului este bunicul său, Halis, care vrea să-l însoare cu cea mai potrivită fată din zonă.

Deși Ferit nu vrea să se căsătorească, nu poate trece peste cuvântul bunicului său. Acesta din urmă își propune să găsească o fată potrivită, care să-l tempereze pe rebelul familiei, însă are parte de o surpriză la cermeonia de logodnă a nepotului său.

Suna, candidata aleasă de capul familiei Korhan, pare perfectă pentru rolul de soție, însă pățaniile de la eveniment le afectează atât pe ea, cât și pe sora ei, Seyran. Cu acceptul tatălui său, Seyran ajunge să-și lege destinul de cel al lui Ferit și astfel încep pregătirile pentru marele eveniment.

Episoadele din Golden Boy sunt disponibile online pe platforma Antena Play.

VEZI VIDEO DIN SERIALUL GOLDEN BOY