Utilizatorii Netflix care folosesc dispozitivele mobile cu Android si iOS au primit în luna februarie două noi jocuri pentru mobil.

Portofoliul de jocuri Netflix include acum: Dust & Neon de la Rogue Games și Tomb Raider Reloaded de la Emerald City Games.

Pe măsură ce extindem portofoliul de jocuri Netflix, ne dorim să creăm o colecție de jocuri de neratat, la fel de diverse ca și membrii noștri. Fie că vrei să joci precum legendara Lara Croft într-un mod complet nou sau să experimentezi un shooter roguelite amplasat în Vestul Sălbatic post-apocaliptic, invadat de nelegiuiți, vei găsi toate aceste jocuri și multe altele pe aplicația Netflix pentru mobil, disponibilă pentru Android și iOS, totul fără achiziții în aplicație sau reclame.

Dust & Neon

Încarcă muniția, Gunslinger. Găsește prada, ucide-le bossul. Ești un cyborg din Vestul Sălbatic și lupți cu o armată de roboți în acest joc futurist și plin de acțiune de tip shooter. Într-un Vest Sălbatic futurist, roboții care au fost cândva proiectați pentru a simplifica viața au pus stăpânire pe planetă, amenințând oamenii. Joci în rolul lui Gunslinger, cel mai dur individ din Vestul Sălbatic, readus la viață prin clonare de către un savant nebun pentru a lupta împotriva opresiunii roboților. Dust & Neon este un shooter clasic de tip top-down, twin-stick, cu progresie RPG și cu influențe din genurile roguelite și looter shooter. â

Tomb Raider Reloaded

Ești Lara Croft. Descoperă vechi relicve, evită capcane și folosește-ți pistoalele împotriva unor inamici feroce în această aventură internațională. Călătorește prin porțile de aur arcuite ale mormintelor subterane pline de taine, ascunse prin peșteri din munți prăpăstioși, jungle luxuriante și cascade impunătoare. Rezolvă diverse probleme și confruntă inamici și boși — atât unii noi, cât și unii pe care îi știi deja din seria Tomb Raider — între care lupi sângeroși, șerpi veninoși, golemi înfricoșători și creaturi ale stihiilor!