De când publicul a făcut cunotiință pentru prima dată cu mercenarul Tyler Rake al lui Chris Hemsworth, în filmul din 2020 Extraction, acesta a fost însetat după mai multe povești despre tipul bun australian cu un trecut zbuciumat și tragic. 

Au trecut trei ani de când regizorul Sam Hargrave și-a făcut debutul regizoral cu titlul și, în curând, se va relua cu Hemsworth și Joe și Anthony Russo care vor duce aventurile lui Rake mai departe în Extraction 2. 

Înainte să se dezvăluie că următorul titlu ar servi ca o continuare a filmului original, bursa de zvonuri era ocupată sugerând că ar putea, în schimb, să spună povestea vieții mercenarului necinstit înainte ca acesta să piardă totul și să plece într-o misiune sinucigașă pentru a salva un băiat — mai ales după ce Hargrave și Russo au sugerat că ar putea fi o poveste prequel. În timpul unui interviu cu Steve Weintraub de la Collider, Hargrave a dezvăluit deciziile care l-au determinat pe el și pe scenaristul Joe Russo să vadă în schimb progresul vieții lui Rake.

Hargrave recunoaște că ei sperau să arunce o momeală când a venit vorba dacă filmul va fi un prequel sau o continuare. La sfârșitul zilei, s-a rezumat la ce poveste credeau că ar fi mai bine pentru Tyler și ce ar fi mai intrigant pentru public. „Nu cred că poți [lăsa] un public cu acel final și apoi să nu îți dai seama ce s-a întâmplat pentru că asta este întrebarea. Toată lumea spune: „Ce? Cum? OMS? Când? Cum s-a întâmplat asta?” Și așa, trebuie să răspundem la această întrebare.”

Hemsworth revine în acțiune în rolul lui Tyler Rake pentru următorul film, care va relua acțiunea după evenimentele primului lungmetraj. Revenind la chemarea sa de mercenar de operațiuni ilicite, Rake se întoarce imediat la muncă pentru o altă misiune care pune viața în pericol. De data aceasta, va salva întreaga familie a unui gangster georgian din închisoarea în care sunt deținuți – o scenă care promite deja să ofere o acțiune triplă a ultimului film.

Extraction 2 aterizează pe Netflix pe 16 iunie. Vezi mai jos trailerul filmului: