Netflix a lansat trailerul oficial pentru sezonul 6 al serialului său antologic Black Mirror, care provoacă coșmaruri.

Clipul scurt prezintă toate cele cinci episoade noi – care sunt pline de o distribuție plină de stele. „Joan is Awful”, cu Annie Murphy în rol principal, urmărește o femeie obișnuită care descoperă că Salma Hayek o interpretează într-o versiune dramatizată a vieții ei pe o mare rețea de streaming. Michael Cera, Himesh Patel, Rob Delaney și Ben Barnes mai joacă in episod.

„Loch Henry”, condus de Luther și I May Destroy You regizorul Sam Miller, ne arat[ un cuplu tânăr care călătorește într-un oraș scoțian somnoros, unde abundă secrete șocante. „Dincolo de mare”, cu Aaron Paul și Josh Hartnett în rolurile principale, are loc într-un 1969 alternativ în care doi bărbați aflați într-o misiune high-tech trebuie să facă față consecințelor unei tragedii inimaginabile. Distribuția îi include pe Kate Mara, Auden Thornton și Rory Culkin.

„Mazey Day”, condus de regizorul Stranger Things, Uta Briesewitz, o arata pe celebritatea Zazie Beetz urmărită de paparazzi după ce a devenit o vedeta retrasă în urma consecințelor unui accident cauzat de un jaf. „Demon 79”, condus de directorul principal al lui Andor, Toby Haynes, urmărește un asistent de vânzări care este forțat să comită acte groaznice pentru a încerca să prevină un dezastru iminent.

„În consecință, de data aceasta, alături de unele dintre cele mai familiare trofee Black Mirror, avem și câteva elemente noi, inclusiv unele despre care am jurat anterior că serialul nu le-ar face niciodată, pentru a extinde parametrii a ceea ce  „un episod Black Mirror”. chiar este”, a spus creatorul Charlie Booker pentru Netflix. „Poveștile sunt în continuare tonalizate în oglindă neagră – dar cu câteva leagăne nebunești și mai multă varietate ca niciodată.”

Sezonul 6 Black Mirror este programat să ajungă pe Netflix pe 15 iunie.