Ramon, comedia romantică cu Pavel Bartoș, pe primul loc pe Netflix

Bogdan Chirea
0
ramon

Ramon, un film de comedie cu Pavel Bartoș în rol principal, lansat la începutul acestui an, a intrat pe platforma de streaming Netflix.

Comedia romantică în care personajul principal este un țăran naiv care se îndrăgostește de o actriță a reușit să cucerească abonații din România ai platformei Netflix. Producția este disponibilă de la începutul lunii August.

În regia lui Jesus del Cerro, filmul are în distribuție o listă lungă de actori. Pe lângă Pavel Bartoș, mai vedem nume precum Andreea Vasile, Elvira Deatcu, Iulian Postelnicu, Carmen Tănase, Alexandru Ion … printre alții.

Dar, la fel ca și alte comedii românești lansate cu succes la noi, producția apelează și la o serie de vedete autohtone. Smiley, Andreea Esca și … Selly. Da, se pare că nici o comedie nu poate exista fără aportul influencerului care își joacă propriul rol în acest film.  

Povestea lui Ramon este simpatică chiar dacă nu te te face să râzi cu hohote ... te face să schițezi un zâmbet. E mai degrabă o comedie romantică despre un naiv sau un visător care ajunge să fie implicat în situații pe care nu și le-ar imagina.

De fapt, sinopsis-ul filmului ne spune că la prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neașteptată de împrejurări, întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgostește fulgerător.

Decide să plece la București să își găsească “marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc ușoară. Totul se complică atunci când devine și suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro!

Ramon pornește astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puțin așa crede el) să recupereze tabloul și să găsească fata visurilor sale. Va reuși el? Întrebarea la care trebuie să răspundă cei din jurul lui este dacă Ramon este un simplu OM sau un SuperOM.

Acum, ajutat de o promovare destul de bună. Ramon a avut succes în ciuda faptului că scenariul este complet neverosimil... Scenariul, este, dacă vreți, ușor pueril, dar plăcut, haios. Și spre deosebire de filmele cu succes de casă ... cu influenceri care înjură în loc să aibă replici, Ramon are actori faini și totul așezat foarte bine în cadru. N-a înjurat nimeni, nu s-au făcut aluzii porcoase, nici glume de clasa a 6-a, deci in principiu este un film de vizionat în familie. 

Și ... să știți că Bucureștiul este frumos noaptea ... dacă te uiți la Ramon.



Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!