skyshowtime premiere

Pentru al doilea an, SkyShowtime găzduiește aproape 50% din box office-ul de la Hollywood – mai mult decât orice alt serviciu de streaming de pe piețele sale – inclusiv filmul spectaculos animat de miliarde de dolari The Super Mario Bros.

La mai puțin de un an de la lansarea sa inițială în țările nordice și la doar șase luni de la finalizarea lansării pe peste 20 de piețe europene, SkyShowtime se mândrește acum cu o gamă impresionantă și în creștere de filme disponibile în premiera și seriale exclusive.

Fiind locul noilor lansări în cinematografe atât de la Paramount Pictures, cât și de la Universal Pictures, SkyShowtime va avea premiera, la sfârșitul acestui an și în 2024, și mai multe filme mari și este pe cale să aibă 50% din box office-ul din 2023 în serviciu.

De asemenea, titlurile SkyShowtime Pay One reprezintă 50% din box office-ul de la Hollywood în 2022. Hiturile mari din 2022 care sunt încă disponibile pentru a fi difuzate pe serviciu includ: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion și Minions: The Rise of Gru. SkyShowtime oferă abonaților unele dintre cele mai bune lansări de la Hollywood

Premiera în septembrie:

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves este un film plin de acțiune care aduce lumea bogată a jocului legendar pe marele ecran. În ea apar Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head și Hugh Grant.

Poker Face, hitul apreciat de critici, are premiera în septembrie ca SkyShowtime Original. Natasha Lyonne, nominalizată la Emmy®, joacă rolul lui Charlie, care are o capacitate extraordinară de a determina când cineva minte. Ea pornește la drum cu Plymouth Barracuda și, la fiecare oprire, întâlnește o nouă distribuție de personaje și crime ciudate pe care nu poate să nu le rezolve.

Nume de cod: Annika, un serial SkyShowtime Original, este o dramă criminală finlandeză-suedeză. Povestea se învârte în jurul investigatorului finlandez al fraudelor de artă, Emma, care merge sub acoperire pentru a se infiltra într-o casă de licitații din Stockholm și pentru a investiga legătura companiei cu un notoriu spălator de bani cunoscut sub numele de Blanko. Pentru a rămâne nedetectată, Emma alege identitatea de acoperire a Annika, o socialită înflăcărată care trăiește pentru petreceri sălbatice, droguri și alcool și este opusul Emmei cool, calmă și colectată. Cu toate acestea, a deveni Annika înseamnă că Emma trebuie să se confrunte cu amintiri din trecutul ei pe care a încercat să le uite.

Premiera in octombrie:

The Family Stallone, noua serie documentară cu nominalizatul la premiul Oscar Sylvester Stallone, soția sa Jennifer Flavin Stallone și trei fiice Sophia, Sistine și Scarlet, oferă un loc la masa uneia dintre cele mai faimoase familii de la Hollywood. Telespectatorii pot să-l urmărească pe Stallone în cel mai mare rol din viața lui: tata.

Special Ops: Lioness, inspirată dintr-un program militar al SUA, urmărește viața lui Joe (Zoe Saldaña) în timp ce încearcă să-și echilibreze viața personală și cea profesională ca vârful suliței CIA în războiul împotriva terorii. Programul Lioness, supravegheat de Kaitlyn Meade (Nicole Kidman) și Donald Westfield (Michael Kelly), înrolează un agresiv Marine Raider pe nume Cruz (Laysla De Oliveira) să opereze sub acoperire alături de Joe printre agenții de putere ai terorismului de stat în eforturile CIA de a contracara următorul 11 septembrie. Serialul va fi difuzat exclusiv pe toate piețele SkyShowtime în octombrie.

Fleeting Lies, seria spaniolă SkyShowtime Original va fi disponibilă pentru difuzare în octombrie. Cu o lună înainte de nunta ei și chiar înainte de a fi numită director al companiei, Lucía (Elena Anaya) este trădată de Santi (Quim Gutiérrez), rivalul ei de promovare. Din această cauză, Lucía este acuzată de spionaj industrial și este concediată fără nicio considerație. Dintr-o dată, viața și viitorul Luciei iau o întorsătură bruscă spre incertitudine și se trezește confruntată cu o dilemă uriașă: cum să-și demonstreze nevinovăția și, astfel, să se elibereze din închisoare. Lucia va începe o călătorie de activități ilegale pentru a continua să își susțină familia, în timp ce le ascunde ceea ce s-a întâmplat. Minciunile vor deveni din ce în ce mai de nesuportat, iar viața ei va deveni din ce în ce mai complicată.

Filmul Super Mario Bros., marele blockbuster de box office regizat de Aaron Horvath și Michael Jelenic, sosește și el în octombrie. În rolurile principale, Chris Pratt, Charlie Day, Seth Rogen, Jack Black și Anya Taylor-Joy. Bazat pe lumea jocurilor Mario de la Nintendo, filmul invită publicul într-un nou univers vibrant, palpitant, diferit de oricare creat anterior într-o comedie plină de acțiune.

Premiera în noiembrie:

Frasier, întoarcerea triumfală a comediei iconice, va veni la SkyShowtime. Având-ul în rol principal și produs executiv de Kelsey Grammer, noul serial îl urmărește pe Frasier Crane (Grammer) în următorul capitol al vieții sale, în timp ce se întoarce la Boston, Massachusetts, cu noi provocări de înfruntat, noi relații de forjat și un vechi vis sau două pe care în sfârșit. îndeplini. Frasier a reintrat în clădire! Pe lângă Grammer, noul serial îl mai are în distribuție pe Jack Cutmore-Scott în rolul fiului lui Frasier, Freddy; Nicholas Lyndhurst în rolul vechiului coleg de facultate al lui Frasier, devenit profesor universitar Alan; Toks Olagundoye în rolul Olivia, colegul lui Alan și șef al departamentului de psihologie al universității; Jess Salgueiro ca Eve, colega de cameră a lui Freddy; și Anders Keith ca nepotul lui Frasier, David.

Dreamland este o dramă cu suflet mare despre secrete, minciuni, iubiri și aspirații în cadrul unei familii de patru surori. Amplasat în orașul britanic de pe litoralul însorit Margate, este o explorare comică întunecată a relațiilor feminine multigeneraționale și a dinamicii lor (oarecum disfuncționale) familiale. Sora mai mare Trish (Agyeman) este însărcinată pentru a treia oară cu partenerul ei Spence (Kiell Smith-Bynoe). Și de data aceasta, ea s-a hotărât: va fi o fată. Cele două surori ale ei Clare (Gabby Best) și Leila (Aimee-Ffion Edwards) se adună în jurul ei împreună cu mama lor (Frances Barber) și bona lor Margate (Sheila Reid), „manifestând” o fetiță la „mani-festival” al lui Trish. . Dar când cealaltă soră a lor, Mel (Allen), face o reapariție neașteptată în viețile lor, întoarcerea ei amenință să destabilizeze întreaga familie. O bătaie la ușă și „Țara lor de vis” nu mai este...

Renfield, o poveste modernă cu un monstru, spune povestea servitorului loial, dar torturat, a lui Dracula, cel mai narcisist șef din istorie. Aclamat pentru tonul său de comedie și interpretare, filmul îi are în rolul principal pe Nicholas Hoult, pe Awkwafina, Shohreh Aghdashloo și pe câștigătorul premiului Oscar Nicolas Cage în rolul lui Dracula.

Premiera în decembrie:

Lawmen: Bass Reeves, un nou serial de antologie produs de nominalizatul la Oscar Taylor Sheridan și de nominalizat la premiile Emmy® David Oyelowo, vine exclusiv la SkyShowtime. Cu Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, Donald Sutherland, laureatul onorific al Oscar® și nominalizatul la premiul Emmy® Dennis Quaid, sezonul de opt episoade va descoperi povestea nespusă a celui mai legendar om al legii din Old. Vest: Bass Reeves (Oyelowo). Seria originală urmărește călătoria lui Reeves și ascensiunea sa de la sclavie la aplicarea legii ca primul mareșal negru din SUA la vest de Mississippi. În ciuda faptului că a arestat peste 3.000 de haiduci pe parcursul carierei sale, greutatea insigna a fost grea și s-a luptat cu costul moral și spiritual asupra familiei sale iubite.

Transformers: Rise of the Beasts va fi, de asemenea, disponibil pentru public pentru a fi transmis în flux înainte de sezonul sărbătorilor. Filmul duce publicul într-o aventură globetrotting din anii ’90 cu Autoboții și introduce o nouă facțiune de Transformatori – Maximalii – care să li se alăture ca aliați în lupta existentă pentru pământ.

Abonații SkyShowtime vor primi la începutul lui 2024 filme epice de succes de box office și seriale exclusive, inclusiv:

The Curse, un SkyShowtime Original, este o serie de genuri care explorează modul în care un presupus blestem perturbă relația unui cuplu proaspăt căsătorit în timp ce încearcă să conceapă un copil în timp ce joacă în noul lor spectacol de îmbunătățire a locuinței. Serialul îi are în distribuție pe câștigătoarea Oscar Emma Stone, Nathan Fielder și Benny Safdie. Printre vedetele invitate se numără Barkhad Abdi, nominalizat la Oscar, Corbin Bernsen, nominalizat la Emmy® și Constance Shulman. Produs de A24, THE CURSE este co-creat și produs executiv de Benny Safdie și Nathan Fielder, care este și regizor. Emma Stone produce producători executivi alături de Dave McCary și Ali Herting prin bannerul lor Fruit Tree. Josh Safdie este, de asemenea, producător executiv. Seria va ajunge și pe platformă în 2024.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: „La mai puțin de un an de la lansarea noastră, SkyShowtime se mândrește cu o gamă impresionantă de conținut uimitor. De la cele mai recente hituri de la Hollywood și seriale globale exclusive până la originalele noastre locale, SkyShowtime oferă abonaților din toată Europa o selecție incredibilă a celor mai bune produse de divertisment din lume. Și cu conținut și mai spectaculos care urmează să vină în 2024, SkyShowtime va continua să ofere divertisment excelent la un preț avantajos.”

Dispunând de mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, abonații SkyShowtime au acces la seriale noi și exclusive, originale, filme premiate, conținut pentru copii și familie și o selecție de titluri emblematice de bibliotecă și seturi de colectie de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock - toate în flux într-un singur loc. SkyShowtime este disponibil în Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia .

SkyShowtime este disponibil direct pentru consumator prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: