OnLaptop şi Flanco dau startul unui parteneriat inovativ, punând la dispoziţie servicii de reparaţii laptop la îndemâna tuturor în România.

OnLaptop, un service specializat în reparaţiile de laptop, anunţă un parteneriat oficial cu Flanco, unul dintre cei mai importanţi retaileri naţionali din sectorul IT&C, electronice şi electrocasnice.

Acest parteneriat unic reprezintă o oportunitate deosebită prin care dispozitivele pot fi lăsate în oricare dintre magazinele Flanco din ţară, oferind un avans important în facilitarea accesului la serviciile de reparaţii pentru clienţii, prin intermediul colaborării inovatoare ce introduce punctele de preluare OnLaptop (Premium Express Service) în fiecare magazin Flanco din România, marcând astfel un pas semnificativ în îmbunătăţirea accesibilităţii serviciilor de reparaţii laptop.

Această iniţiativă permite clienţilor să predea laptopurile pentru reparaţii sau upgrade în orice magazin Flanco. Acestea vor fi apoi transportate în siguranţă la unul dintre cele două sedii OnLaptop din Bucureşti, unde o echipă de tehnicieni profesionişti se va ocupa de tot ce înseamnă reparaţie sau upgrade.

Parteneriatul dintre OnLaptop şi Flanco este o asigurare pentru fiecare client că laptop-ul va fi tratat cu maximă grijă şi că fiecare reparaţie se va face cu scopul de a îmbunătăţi si prelungi durata de viaţă a echipamentelor. Acest parteneriat se bazează pe încredere, calitate şi eficienţă, asigurând că fiecare reparaţie se realizează cu un nivel înalt de profesionalism şi atenţie la detalii.

Serviciul „Premium Express Service” oferit de Flanco în colaborare cu OnLaptop aduce comoditate şi uşurinţă clienţilor, eliminând necesitatea căutării unui service pentru laptop şi a parcurgerii unor distanţe mari pentru a rezolva problemele tehnice sau pentru a face upgrade-uri, astfel, orice reparaţie sau upgrade este disponibila în oricare dintre magazinele Flanco!

Ce reprezintă punctul de ridicare OnLaptop din magazinele Flanco?

Toate cele 159 de magazine Flanco îţi stau la dispoziţie pentru a-ţi rezolva problemele cu laptopul!

Nu mai este necesar să cauţi un service de reparaţii pentru laptopul tău, ai 159 de magazine Flanco la dispoziţia ta. Aici poţi lăsa laptopul în grija noastră, fără nicio bătaie de cap.

Tot ce trebuie să faci este să te prezinţi la magazinul Flanco cel mai apropiat, unde vei primi un deviz de intrare pentru laptopul tău. Consultantul Flanco va trimite laptopul la sediul central OnLaptop pentru reparaţie. După ce ajunge acolo, un tehnician OnLaptop va prelua laptopul tău şi te va contacta pentru a-ţi furniza diagnosticul şi costul reparaţiei. Cu acordul tău, tehnicianul va efectua reparaţia, iar laptopul reparat va fi returnat la magazinul Flanco de la care îl poţi ridica şi efectua plata. Este atât de simplu şi comod!

Ce reparaţii poţi realiza prin intermediul punctelor de ridicare OnLaptop din magazinele Flanco din România?

Punctele de ridicare OnLaptop din magazinele Flanco din România îţi oferă acces la o gamă variată de servicii profesionale de reparaţii laptop. Acestea includ, dar nu sunt limitate la:

Înlocuirea Componentelor Defecte:

 • Schimbarea display-urilor sparte sau defecte;
 • Înlocuirea tastaturilor deteriorate sau defecte;
 • Înlocuire elemente de carcasa;
 • Înlocuire LVDS, Wi-Fi, Module 4G, 5G, TouchPad;
 • Schimbarea bateriilor uzate sau defecte ale unui laptop;
 • Înlocuirea sau upgrade unităţilor de stocare (HDD/SSD) şi a memoriei RAM;

Reparaţii Hardware pentru Laptop:

 • Reparaţii ale plăcii de bază, inclusiv probleme legate de circuitul de alimentare şi de grafică;
 • Reparaţii si înlocuire mufe alimentare, porturi Audio, USB, HDMI, USB-C sau alti conectori;
 • Reparaţii balamale, elemente de carcasa;
 • Rezolvarea problemelor legate de supraîncălzire prin curăţarea sistemului de răcire şi schimbarea pastei termoconductoare si a thermalpad-urilor. (Mentenanţă Laptop);

Upgrade Laptop:

 • Upgrade-uri de hardware, cum ar fi: Echiparea cu mai multa memorie RAM sau înlocuirea HDD-ului cu un SSD pentru o performanţă îmbunătăţită
 • Servicii de depanare sau diagnosticare laptop:
 • Diagnosticare completă pentru a identifica cauzele problemelor de funcţionare ale laptopului.
 • Teste hardware şi software pentru a detecta defecţiuni sau conflicte ale sistemului.
 • Depanare sistem pentru problemele legate de boot sau instabilitatea sistemului.
 • Evaluări ale stării de sănătate a componentelor laptopului, inclusiv a hard disk-ului, bateriei şi sistemului de răcire.