DIGI FM are un nou matinal: Oana Zamfir lasa Digi 24 pentru radio

Bogdan Chirea
0

Postul de radio DIGI FM are din 8 ianuarie un nou matinal iar unul din numele prezentatorilor este Oana Zamfir, care a părăsit DIGI 24 după 12 ani pentru a face radio. Noul matinal al DIGI FM este prezentat și de Vlad Craioveanu.

Noul matinal face parte dintr-o nouă campanie Digi FM, care are un matina cu o formulă inedită ce include doi protagoniști remarcabili care au acceptat provocarea de a seta ritmul zilei pentru ascultătorii stației. 

Oana Zamfir este una dintre cele mai carismatice prezentatoare TV, un jurnalist cu o vastă experiență, dobândită într-una dintre cele mai importante redacții de știri din România și cu o pasiune deosebită pentru lumea magică a cinematografiei, iar el este o personalitate emblematică și o voce inconfundabilă, cu o carieră impresionantă atât în radio, cât și în televiziune.

Din 8 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 07:00, ascultătorii Digi FM sunt invitați să își înceapă ziua într-un mod antrenant cu un tandem radio suprinzător, Oana Zamfir și Vlad Craioveanu.

 “Pentru că altfel nu se putea mai bine. E foarte plăcut să te trezești alături de cei dragi și să pui țara la cale împreună cu ei. Ne auzim la cafea.” anunță Vlad Craioveanu care își prezintă în stilul său autentic, noua parteneră de emisiune. “Nu vin singur, ci vin sigur... cu cineva care e vitamină auditivă și cofeină în stare pură. Hai să newzic mai mult. Este vorba despre Oana Zamfir!”, adaugă acesta.

“După 12 ani de televiziune, mă întorc cu bucurie la radio. Sunt parte dintr-un nou proiect de matinal la Digi FM, împreună cu unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați oameni de radio din România, Vlad Craioveanu. În fiecare dimineață, începând cu ora 7, vă aducem știri, muzică, invitați speciali, analize și poante cât să începem ziua bine dispuși și informați.” dezvăluie Oana.

Cei doi prezentatori se așează de partea bună a dimineții pentru a oferi o experiență radio diferită, care promite un plus de energie, inspirație și bună dispoziție. Alături de ei se vor afla Radu Paraschivescu, Florin Negruțiu și Unguru’ Bulan, prezențe constante ale emisiunii matinale marca Digi FM.

Noul format propune un conținut atractiv și dinamic în care știrile importante ale începutului de zi se îmbină într-un echilibru perfect cu poveștile uimitoare ale oamenilor obișnuiți și dezbaterile captivante sau dialogurile savuroase ON AIR, învăluite în muzică bine croită și premii care fac diminețile cu adevărat câștigătoare.

Schimbarea anunțată la radioul privat cu cea mai mare acoperire teritorială din România reprezintă și o primă declarație în cadrul campaniei de imagine care deschide anul 2024 pentru Digi FM: NEWSIC Radio, cea mai tare combinație de muzică, știri și entertainment, pentru că atunci când cunoașterea și pasiunea își dau întâlnire, se nasc acorduri care ating sufletul.

Nu este clar ce s-a întâmplat cu Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru, care prezentau anterior Matinalii DIGI FM. Aceștia ăncă figurează pe site-ul postului ca făcând parte din echipa stației.

Programul din timpul săptămânii nu îi include pe cei doi. Slotul de la ora 14, de care se ocupa anterior Vlad Craioveanu, a fost preluat de Alex Vidia. Lucian Mândruță este prezent de luni-vineri de la 17 la 19. 

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!