Zece episoade complet noi ale serialului de succes Bluey vor fi lansate pe 12 ianuarie 2024 în SUA și în întreaga lume pe Disney+.

Cel mai vizionat serial al anului pentru preșcolari și copii din SUA -- care a ocupat, de asemenea, pe primul loc în topurile Nielsen în ceea ce privește vizionarea generală -- Bluey îl prezintă pe adorabilul și inepuizabilul câine Blue Heeler Bluey, care locuiește cu mama ei, tata și sora mai mică Bingo.

În aceste zece noi episoade Disney+, Bluey prezintă simplitatea veselă care poate fi găsită în familiile care transformă evenimentele de zi cu zi din viața de familie - cum ar fi a face o casă cu paturi sau o excursie la plajă - în aventuri unice care aduc viață. modul în care copiii învață și cresc prin joacă. Episoadele includ:

„Cubby” – Bluey și Bingo construiesc un cubby foarte special pentru jucăria lor de pluș, Kimjim.

„Exercițiu” – Bingo se preface a fi noul angajat al lui Boss Bluey în mijlocul antrenamentului în curte al tatălui.

„Relaxați-vă” – Bluey și Bingo preferă să-și exploreze camera de hotel de vacanță decât să se relaxeze pe plajă.

„Stickbird” – Într-o excursie la plajă, mama îl învață pe Bluey cum să arunce, în timp ce Bingo și tata devin creativi cu un băț în formă amuzantă.

„Arătați și spuneți” – Bluey vrea să știe de ce tata o controlează mereu!

„Dragon” – Bluey îi cere tatălui să o ajute să deseneze un dragon pentru povestea ei.

„Wild Girls” – Coco vrea să joace Wild Girls cu Indy, dar Chloe vrea ca ea să joace un alt joc.

„TV Shop” – La farmacie, Bluey și Bingo se distrează jucându-se cu ecranele CCTV.

„Tobogan” – Bingo și Lila sunt încântați să joace pe noul lor tobogan.

„Cricket” – În timpul unui joc amical de cricket de cartier, tații se chinuie să-l arunce pe Rusty.

După premiera Disney+ din ianuarie, noile episoade vor fi difuzate pe Disney Channel și Disney Junior în teritoriile din întreaga lume mai târziu în 2024.

Tot mai târziu, în 2024, fanii Disney+ vor avea și mai multe noi aventuri Bluey de așteptat, când primul film special Bluey, „The Sign”, va avea premiera la ABC (Australian Broadcasting Corporation) în Australia și la nivel global pe Disney+. Specialul de 28 de minute este scris de creatorul și scriitorul Bluey Joe Brumm și regizat de Richard Jeffery de la Ludo Studio.

Comandat de ABC Children’s și BBC Studios Kids & Family, Bluey este creat și scris de Joe Brumm și produs de Ludo Studio, câștigător de mai multe premii Emmy®, în asociere cu Screen Queensland și Screen Australia. 

Serialul este difuzat către publicul din SUA și din întreaga lume (în afara Australiei, Noua Zeelandă și China) pe Disney Channel, Disney Junior și Disney+ printr-un acord global de difuzare între BBC Studios Kids & Family și Disney Branded Television.

Bluey a câștigat premii, inclusiv International Kids Emmy Awards, o nominalizare la Critics Choice Award, Television Critics Association Award, BAFTA Children & Young People Awards și multe altele.