The One Piece, un serial anime nou pe Netflix

Bogdan Chirea
0

Netflix a anunțat că manga ONE PIECE va avea parte de o nouă adaptare sub formă de anime, bazată pe legendara saga a Oceanului de Est. 

Valuri de entuziasm au inundat întreaga comunitate a producțiilor anime în a doua zi a Jump Festa 2024. Serialul anime intitulat THE ONE PIECE va fi produs de renumitul WIT Studio, cunoscut pentru contribuția la producții anime de succes cum ar fi SPY x FAMILY și Attack on Titan (sezoanele 1-3).

Aflat în prezent în etapa de producție, THE ONE PIECE va fi difuzat în premieră globală exclusiv pe Netflix, marcând o colaborare semnificativă cu comitetul de producție THE ONE PIECE, format din reprezentanți ai Shueisha, Fuji Television Network și Toei Animation Co.

Membrii comitetului și-au exprimat într-un glas entuziasmul pentru acest proiect revoluționar, care va fi diferit de serialele anime care captivează publicul de mai bine de 25 de ani. Cu THE ONE PIECE, comitetul își dorește să le ofere privitorilor o experiență nouă, dar familiară, folosind tehnologie de ultimă generație pentru a reinventa aventurile lui Luffy în îndrăgita saga a Oceanului de Est.

Scrisă de Eiichiro Oda, ONE PIECE și-a serbat aniversarea de 25 de ani în iulie 2022, cu vânzări de peste 510 milioane de benzi desenate la nivel global. Serialul live-action ONE PIECE, difuzat exclusiv pe Netflix, a fost extrem de apreciat, iar serialul anime produs de Toei Animation este difuzat încă din 1999.

O altă manga semnată de Oda, creată pe vremea când avea doar 19 ani, a fost și ea adaptată sub forma unui anime pentru prima dată. Producția plină de acțiune Monsters 103 Mercies Dragon Damnation, ce va avea premiera în ianuarie, îl are în prim-plan pe Ryuma, un samurai captiv într-o lume a cărei ordini este dată peste cap de o forță amenințătoare: un demon capabil să distrugă totul.

Adaptarea sub formă de anime le oferă fanilor ocazia unică de a descoperi geniul creativ timpuriu al lui Oda, oferind o perspectivă nouă asupra talentului lui de povestitor și a lumii imaginate de el.

Urmărește Monsters 103 Mercies Dragon Damnation pe Netflix în ianuarie 2024.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)