Postul de documentare Arcadia TV a devenit Prima Food & Travel din data de 1 aprilie după anunță reprezentanții postului pe site-ul propriu.

Postul de televiziune avea un feed global si unul dedicat pentru România. ARCADIA TV, care difuzează în mai multe limbi și este prezentă și pe Youtube este poarta prin care telespectatorii sunt conduși să cunoască obiective turistice de pe întreg globul.

Postul difuzează filme care conțin istorie, explorare, minuni ale lumii moderne, natură, mistică și relaxare. Toate acestea prezentate într-un pachet de Programe TV creat special pentru a satisface interesul celor pasionați de TURISM, NATURĂ și CULTURĂ.

ARCADIA TV  are o bibliotecă de 2000 de filme și 17 serii care se completează în permanență cu noi apariții.

Programul lunar se bazează pe 48 de module de câte o oră care se succed în cursul unei luni calendaristice astfel încât nici unul dintre acestea nu se repetă în același interval de timp.  Fiecare film se repetă la ore diferite după 48 de ore în cadrul unei luni de emisie.

Toate streamurile postului pot fi urmărite si pe Youtube, aici.

Prima Food & Travel este parte din grupul Clever și avea licenţă din martie 2022, iar potrivit legii, o societate are la dispoziţie să lanseze o televiziune maximum doi ani, după care licenţa i se retrage. 

La momentul acordării licenței postul Prima Food & Travel se prezenta ca o televiziune cooking & travel cu 70% productii retransmise de la alti producatori iar 30% vor fi productii proprii.

Se pare, că pentru a nu pierde licența, cei de la Clever Media au preferat preluarea unei licențe deja existente care difuza in mare parte continutul promis.

Clever Media deține un portofoliu impresionant de canale tv, postul generalist Prima TV, 5 canale Prima Sport, posturile de știri Prima News și Profit News, postul Agro TV și canalele tematice Medika TV, Prima History si Prima Comedy.