it mania 21 februarie

In editia de azi a emisiunii de tehnologie IT MANIA vorbim despre abonamentele la serviciul de streaming SkyShowtime dar si despre noile capacitati ale OpenAI de a genera clipuri video.

Vorbim despre consola Nintendo Switch 2 si cand se asteapta lansarea ei pe piata dar si despre noile moitoare entry-level de la AOC. Samsung organizeaza un turneu League of Legends iar Ubisoft lanseaza mult asteptatul joc Skull and Bones.

SkyShowtime a anunțat introducerea unui nou plan susținut de reclame – Standard with Ads – care va fi oferit alături de planul existent, care va fi redenumit Standard Plus. Standard with Ads va include reclame, în timp ce Standard Plus rămâne fără reclame. Standard with Ads va fi disponibil începând cu 23 aprilie.

AOC, lansează noua serie B3, proiectată pentru a satisface nevoile fluxului de lucru modern, atât de acasă, cât și de la birou.

S-ar putea să mai așteptăm puțin pentru Nintendo Switch 2. Zvonurile au indicat că consola va fi lansată în cursul acestui an; cu toate acestea, se așteaptă acum ca data de lansare să cadă undeva la începutul anului 2025.

După ani de dezvoltare și multiple întârzieri, jocul de piraterie al Ubisoft, Skull and Bones, a fost lansat în sfârșit pe console și PC. Dacă sunteți curioși, dar nu sunteți siguri că vreți să îl cumpărați, aveți noroc, deoarece Ubisoft oferă o perioadă de încercare gratuită de opt ore pe toate platformele.

Samsung organizează o competiție de League of Legends.