Platforma de streaming Disney+ anunță premierele lunii martie 2024 la nivel global. Disponibilitatea titlurilor diferă în funcție de piețe iar unele dintre titluri pot să nu fie disponibile în România.

Disney+ este casa de streaming dedicată pentru filme și emisiuni de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și multe altele, alături de exclusivitățile Disney+ Originals.

Această postare oferă actualizări cu privire la filmele și serialele originale viitoare, cele mai recente episoade și noile titluri din bibliotecă care se alătură serviciului în SUA dar o parte dintre producții se vor lansa la nivel global.

Disponibilitatea titlurilor de bibliotecă variază în funcție de regiune și se poate modifica.

Vineri, 1 martie

- Morbius

Marți, 5 martie

Queens - Toate episoadele în streaming

Ghidat de narațiunea puternică a actriței premiate Angela Bassett, viitorul serial "Queens" prezintă cele mai sălbatice locuri de pe planetă, care au fost întotdeauna casa unor lideri puternici.

Miercuri, 6 martie

- Kiff (S1, 4 episoade)

- Viața sub zero: Protecția portului Alaska (S7, 10 episoade)

Războiul stelelor: Lotul rău (sezonul 3) - episodul 305 "Întoarcerea"

Bătălia Clone Force 99 pentru a supraviețui Imperiului nou format ajunge la o concluzie epică.

Vineri, 8 martie

- Cenușăreasa (2015)

Miercuri, 13 martie

- Morphle (Scurtmetraje) (S1, 14 episoade)

- Războiul Stelelor: Lotul rău (sezonul 3) - episodul 306 "Infiltrare" și episodul 307 "Extragere"

- Bătălia Clone Force 99 pentru a supraviețui Imperiului nou format ajunge la o concluzie epică.

Vineri, 15 martie

Taylor Swift: The Eras Tour (The Eras Tour) (versiunea lui Taylor) - Premieră

"Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor's Version)", va debuta în streaming pe 15 martie 2024, exclusiv pe Disney+. Filmul concertului în întregime, pentru prima dată, include pentru prima dată piesa "Cardigan" și alte patru melodii acustice. Experiența cinematografică istorică a artistei câștigătoare a 14 premii GRAMMY®, "Taylor Swift | The Eras Tour", regizat de Sam Wrench, a avut încasări de peste 260 de milioane de dolari în box office la nivel mondial, devenind astfel cel mai bine vândut film de concert din toate timpurile.

Marți, 19 martie

Fotograful - Toate episoadele în streaming

"Photographer" ne poartă într-o călătorie alături de cei mai extraordinari povestitori vizuali din lume. Fiecare episod de o oră urmărește viața unui fotograf emblematic, de la începuturile copilăriei și ale carierei sale până la viața și eforturile din prezent. Prin intermediul unor povești de fundal împletite, imagini de arhivă, interviuri și imagini veritabile din misiunea lor actuală, telespectatorii vor înțelege mai bine procesul fiecărui fotograf, cum s-au aflat în spatele aparatului de fotografiat și cum se realizează imaginile iconice.

Miercuri, 20 martie

- Viața sub zero (S22, 9 episoade)

- Morphle și animalele de companie magice (S1, 18 episoade)

- X-Men '97 - Premieră

"X-Men '97" revizitează epoca iconică a anilor '90, în timp ce X-Men, o bandă de mutanți care își folosesc darurile lor stranii pentru a proteja o lume care îi urăște și se teme de ei, sunt provocați ca niciodată, fiind forțați să se confrunte cu un nou viitor periculos și neașteptat.

- Războiul Stelelor: Lotul rău (sezonul 3) - Episodul 308 "Teritoriul rău"

Bătălia Clone Force 99 pentru a supraviețui în Imperiul nou format ajunge la o concluzie epică.

Miercuri, 27 martie

- Viața sub zero: Next Generation (S7, 7 episoade)

- Random Rings (scurtmetraje) (S3, 6 episoade)

- X-Men '97 - Episod nou

"X-Men '97" revizitează epoca iconică a anilor '90, în timp ce X-Men, o bandă de mutanți care își folosesc darurile lor stranii pentru a proteja o lume care îi urăște și se teme de ei, sunt provocați ca niciodată, fiind forțați să se confrunte cu un nou viitor periculos și neașteptat.

- Războiul Stelelor: Lotul cel rău (sezonul 3) - Episodul 309 "The Harbinger"

Lupta Clone Force 99 pentru a supraviețui noului Imperiu nou format ajunge la o concluzie epică.

Vineri, 29 martie

- Madu - Premieră

"Madu" îl urmărește pe Anthony Madu, în vârstă de 12 ani, în timp ce își părăsește familia și comunitatea din Nigeria pentru a studia la una dintre cele mai prestigioase școli de balet din lume, în Anglia. După ce nu și-a părăsit niciodată casa din afara Lagos-ului, Anthony se trezește împins într-o lume nouă în care cele mai nebunești vise ale sale sunt brusc la îndemână. Călătoria sa curajoasă este o poveste cu obstacole extraordinare, în timp ce caută apartenența și acceptarea, o familie îndepărtată și provocări neașteptate care ar putea avea un impact asupra viitorului său. Formând o tapiserie bogată și captivantă, povestită pe mai multe continente, MADU prezintă lumii un băiat care urmărește un vis de inspirație care va rezona cu noi toți.

- Renegade Nell - Premieră (Toate episoadele în streaming)

Nell Jackson, o tânără isteață și curajoasă, se trezește înscenată pentru crimă și devine, pe neașteptate, cea mai faimoasă haiducă din Anglia secolului al XVIII-lea. Dar când apare un spirit magic numit Billy Blind, Nell își dă seama că destinul ei este mai mare decât și-a imaginat vreodată. "Renegade Nell" o are în rolul principal pe Louisa Harland (Derry Girls) în rolul principal al lui "Nell Jackson", alături de Frank Dillane în rolul lui "Charles Devereux", Alice Kremelberg în rolul lui "Sofia Wilmot", Ényì Okoronkwo în rolul lui "Rasselas", Jake Dunn în rolul lui "Thomas Blancheford", Bo Bragason în rolul lui "Roxy Trotter", Florence Keen în rolul lui "George Trotter", cu Nick Mohammed în rolul lui "Billy Blind", Joely Richardson în rolul lui "Lady Eularia Moggerhangar" și Adrian Lester în rolul lui "Robert Hennessey, conte de Poynton". Pip Torrens în rolul lui "Lord Blancheford" și Craig Parkinson în rolul lui "Sam Trotter" sunt, de asemenea, protagoniști.