SkyShowtime anunță că Barbra Streisand, cântăreață, compozitoare, actriță, scenaristă și regizoare laureată cu Emmy®, Grammy®, Oscar® și Tony®, a înregistrat un cântec nou-nouț, "Love Will Survive", care va fi titlul final al viitoarei serii originale SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz.

Aceasta va fi prima înregistrare a lui Streisand pentru un serial de televiziune și va fi lansată la nivel mondial de Columbia Records pe 25 aprilie, înainte de lansarea serialului în exclusivitate pe SkyShowtime, pe 7 iunie.

"Love Will Survive" este compusă de Hans Zimmer, de două ori laureat al premiului Oscar, în colaborare cu Kara Talve, nominalizată la Emmy, parte a colectivului de compozitori Bleeding Fingers Music, și cu Walter Afanasieff, laureat al premiului Grammy, iar versurile sunt semnate de Charlie Midnight, nominalizat la Grammy și Globul de Aur®.

Zimmer și Talve au compus, de asemenea, coloana sonoră originală pentru viitorul serial limitat în șase părți, în care joacă Harvey Keitel, Melanie Lynskey, Jonah Hauer-King, Anna Próchniak și Jonas Nay.

Streisand, a cărei carieră se întinde pe o perioadă de peste șase decenii și include multiple hituri premiate și mondiale, precum compoziția proprie "Evergreen", "The Way We Were" și "Woman in Love", este acompaniată pe această nouă înregistrare de Orchestra Simfonică din Londra, de talie mondială, condusă de William Ross.

Piesa este produsă de mai mulți câștigători ai premiilor Grammy, Walter Afanasieff și Peter Asher. Barbra Streisand, Jay Landers și Russell Emanuel sunt producători executivi.

Barbra Streisand spune: "Din cauza creșterii antisemitismului în întreaga lume astăzi, am vrut să cânt "Love Will Survive" în contextul acestui serial, ca o modalitate de a ne aminti de cele șase milioane de suflete care au fost pierdute acum mai puțin de 80 de ani. Și, de asemenea, pentru a spune că, chiar și în cele mai întunecate vremuri, puterea iubirii poate triumfa și dăinui."

The Tattooist of Auschwitz este povestea unui singur om, Lali (Hauer-King), un evreu slovac, care, în 1942, a fost deportat la Auschwitz, lagărul de concentrare unde au fost uciși peste un milion de evrei în timpul Holocaustului.

La scurt timp după sosire, Lali a fost numit unul dintre Tätowierer (tatuatori), însărcinat să inscripționeze numere de identificare pe brațele colegilor deținuți. Într-o zi, a întâlnit-o pe Gita (Próchniak) în timp ce îi tatua numărul de prizonier pe braț, ceea ce a dus la o dragoste care a sfidat ororile din jurul lor. Așa a început o poveste curajoasă și de neuitat. Sub paza constantă a unui volatil ofițer SS nazist, Stefan Baretzki (Nay), Lali și Gita au devenit hotărâți să se mențină în viață unul pe celălalt.

Aproximativ 60 de ani mai târziu, Lali (Keitel), acum în vârstă de 80 de ani, o întâlnește pe scriitoarea aspirantă Heather Morris (Lynskey). Rămas văduv de curând, Lali găsește curajul de a spune lumii povestea sa. Povestindu-i lui Heather trecutul său, Lali se confruntă în sfârșit cu fantomele traumatizante ale tinereții sale și retrăiește amintirile sale despre cum s-a îndrăgostit în cele mai întunecate locuri.

Claire Mundell, producător executiv al Synchronicity Films, adaugă: "Nu este un film de succes: "Barbra Streisand este una dintre cele mai renumite artiste din lume, iar noi suntem profund onorați să lucrăm cu ea. Barbra și echipa ei au creat cel mai frumos cântec, bazat pe tema principală a lui Hans și Kara pentru serial, și rezumă mesajul cheie al serialului - dragostea va supraviețui. Înregistrarea cântecului cu vocea iconică a Barbrei și cu William Ross dirijând LSO la studiourile Abbey Road a fost un moment de neuitat și o amintire pe care o voi păstra pentru totdeauna. Suntem încântați să putem onora memoria lui Lali și Gita în acest mod, cu această frumoasă piesă muzicală originală."

Regizat de Tali Shalom-Ezer, "The Tattooist of Auschwitz" este produs de Claire Mundell prin intermediul companiei sale Synchronicity Films și este realizat în asociere cu Sky Studios și All3Media International. Serialul este o coproducție pentru Sky și Peacock. Jacquelin Perske este producător executiv și scenarist principal pentru The Tattooist of Auschwitz, alături de scenariștii episoadelor Evan Placey (producător asociat) și Gabbie Asher. Serena Thompson este producător executiv pentru Sky Studios.

Urmăriți toate episoadele din The Tattooist of Auschwitz începând cu 7 iunie pe SkyShowtime.