MEGOGO, un serviciu media specializat în televiziune online, își extinde biblioteca de canale TV cu cele cinci televiziuni lineare ale faimosului studio la nivel global:  HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax și Cinemax 2. Acestea vor fi disponibile pe platforma MEGOGO în abonamentul HBO MAXPAK, care costă 19,99 lei, anunță MEGOGO.

„Adoptând viitorul divertismentului, suntem mândri să aducem televiziunile HBO și Cinemax în familia noastră. Această adăugire semnifică angajamentul nostru de a oferi conținut diversificat și de înaltă calitate telespectatorilor noștri. Pe măsură ce desfășurăm acest nou capitol, continuăm să redefinim limitele divertismentului digital. Bine ați venit într-o lume în care fiecare poveste contează, bine ați venit la experiența HBO MAXPAK pe MEGOGO", a declarat Constantin Pandele, responsabil de dezvoltarea serviciului în România. 

”Ne bucurăm să extindem și în România parteneriatul pe care îl avem la nivel regional cu Megogo. Cu filme și seriale noi, dar și blockbustere globale, HBO și Cinemax le vor aduce abonaților conținut premium, pe care îl vor putea urmări oricând. Astfel, odată cu noua opțiune de abonament, extindem aria de conținut din portofoliul Warner Bros. Discovery care era deja disponibilă pe platfomă. Televiziunile noastre le aduc tuturor celor care ne urmăresc titluri din genuri variate, de la reality la lifestyle, home & deco, investigații, desene animate, dar și cele mai bune filme și seriale de ficțiune.”, spune Alexandru Silanovici, Distribution & Business Development Director în România și Ungaria la Warner Bros. Discovery. 

Vizionarea televiziunii online prin aplicația MEGOGO este posibilă și convenabilă acasă, în călătorii sau în vacanțe, pe orice dispozitive aveți la dispoziție: laptop, smartphone, console de jocuri sau SMART TV.

Serviciul media MEGOGO a fost lansat în România la începutul lunii martie a acestui an, cu pachetul de abonament Optim TV, la prețul de 14,99 lei, oferind peste 120 de canale TV populare și o opțiune TV gratuită. Printre avantajele secțiunii „TV" de pe MEGOGO se numără caracteristicile interactive, inclusiv capacitatea de a înregistra emisiuni, ceea ce ajută utilizatorii să nu rateze emisiunile și serialele lor preferate.

Alte noutati din grila Megogo:

Alte televiziuni de la Warner Bros. Discovery sunt disponibile pe MEGOGO: Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Discovery Channel, HGTV HD, TLC, Investigation Discovery, Food Network, Warner TV, Cartoonito, Cartoon Network și CNN. Acestea pot fi urmărite în cadrul abonamentului „Optim TV".

In grila Megogo au mai intrat urmatoarele canale: 

TVR Sport HD , TV AS, Cinethronix HD, Cinethronix, Prima News HD.