Bolt Business lansează cupoanele de călătorie

Bogdan Chirea
0
bolt business

Bolt Business, divizia de transport corporate a aplicației de mobilitate Bolt, a lansat în România Cupoanele de călătorie. 


Acestea permit companiilor să împartă sau să acopere integral costul curselor pentru clienți, parteneri sau angajați. Cupoanele sunt concepute pentru a răspunde nevoilor specifice de călătorie ale companiilor, inclusiv deplasările la evenimente, pachetele de beneficii pentru angajați și creșterea satisfacției clienților. Acestea sunt disponibile pentru toate companiile client Bolt Business din România.


Denisa Șușca, Business Development Manager la Bolt Business România, a declarat: „Una dintre principalele cerințe ale companiilor client Bolt Business este găsirea unei modalități mai simple de a acoperi costul călătoriilor pentru angajați, parteneri și clienți, fără a-i adăuga la contul Bolt Business. De aceea, lansăm Cupoanele de călătorie Bolt Business, care ajută companiile din România să utilizeze mai ușor serviciile noastre, eficientizând costurile și oferindu-le mai mult control și flexibilitate. În plus, Cupoanele pot fi utilizate și de restaurantele partenere Bolt Business, oferind reduceri pentru comenzile de mâncare în orice zi a săptămânii sau cu ocazia evenimentelor.”


Când un client Bolt Business emite un cupon, persoana care efectuează călătoria primește un cod prin e-mail, pe care îl poate introduce în aplicația Bolt. Companiile pot alege dintre următoarele tipuri de cupoane:


Cupoane nelimitate: permit un număr nelimitat de curse într-un interval financiar prestabilit.


Cupoane procentuale: oferă un procent stabilit de reducere la o cursă, până la o anumită sumă. De exemplu, 25% reducere la o cursă care nu depășește 30 de lei.


Cupoane cu sumă fixă: acoperă o sumă prestabilită, de exemplu, 25 de lei reducere la o călătorie.

Cupoanele pot fi utilizate pentru orice tip de călătorie de afaceri Bolt Business. Clienții au control deplin asupra nivelului de reducere și a perioadei în care pot fi folosite cupoanele. De asemenea, clienții pot monitoriza câte cupoane au fost utilizate și pot exporta datele din contul de administrare Bolt Business pentru a simplifica raportarea și facturarea.


Serviciile Bolt pentru călătoriile de afaceri reprezintă un alt pas în direcția misiunii companiei de a crea orașe pentru oameni, nu pentru mașini. Lansat la nivel mondial în 2018, Bolt Business facilitează utilizarea aplicației Bolt pentru nevoile de afaceri, oferind servicii de ride-hailing, car-sharing, livrare de mâncare și micromobilitate. Bolt Business este disponibil în peste 40 de țări, iar mai mult de 30.000 de companii utilizează serviciul la nivel global.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!