Vânătorii de Comori: România are un nou invitat surpriză

Bogdan Chirea
0

Serialul docu-reality „Vânătorii de Comori: România” continuă marți, 11 iunie, la ora 21:00, pe HISTORY Channel, cu un nou episod plin de povești captivante și inedite despre istoria României, dezvăluite prin intermediul unor obiecte vechi pe care oamenii doresc să le vândă. În acest episod, clientul-surpriză este Laura Maria Albani, directoarea Muzeului Național Tehnic „Dimitrie Leonida”.


Absolventă a Academiei de Arte Plastice din București, secția Scenografie, Laura Albani și-a început cariera ca scenograf și profesor de desen și istoria artei. A trecut de la platourile de filmare și catedra de desen la redacțiile mai multor trusturi de presă, rămânând implicată în numeroase proiecte culturale. Colecționează o multitudine de obiecte antice și vintage adunate din călătoriile sale. La „Vânătorii de comori” a apelat pentru a-și reface colecția de arme, la care a fost nevoită să renunțe. De la săbii rare și pumnale orientale la pistoale legendare persane, care dintre acestea îi va aduce victoria?În cadrul emisiunii „Vânătorii de Comori: România”, echipa de patru dealeri de obiecte vintage - Liviu Andrei, Gabi Badea, Dan Greere și Ștefana Micu - are la dispoziție 48 de ore pentru a satisface cererea unui client foarte important. În fiecare episod, „vânătorii” explorează piețe de vechituri, colecții personale și cheamă vânzători în magazinul lor, în speranța de a găsi cele mai interesante și profitabile obiecte pentru clientul lor. Aceștia își fac strategii, negociază și fac achiziții riscante, toate cu speranța de a descoperi o adevărată comoară.


„Vânătorii de comori: România” este cea de-a treia producție locală a HISTORY Channel, după „Misterul Aurului Dacic” și „Marcel Iureș: Enigmele României”.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!