Recomandările lunii decembrie la TV1000

Bogdan Chirea
0
decembrie tv1000

Sărbătorile... seri cu lumini sclipitoare pe copaci și case, întâlniri cu cei dragi și seri confortabile de vizionare a unor filme bune. Cu această ocazie, TV1000 a pregătit un meniu minunat de filme pentru toate gusturile: este sezonul filmelor pline de basm, dealuri înzăpezite, fantezie, glamour, petreceri, cântec și dans.

Juno

S.U.A., Comedie, dramă, 2007

Confruntată cu o sarcină neplanificată, o adolescentă nonconformistă ia o decizie neobișnuită legată de copilul încă nenăscut.

Din distribuție: Elliot Page, Jennifer Gartner, Jason Bateman

Duminică, 11 decembrie, 13:20

Sahara

S.U.A., acțiune, comedie, 2005

Marele explorator Dirk Pitt pleacă în aventura vieții lui, ca să caute un vas de luptă pierdut, din epoca Războiului Civil American, supranumit „Corabia morții".

Din distribuție: Matthew McConaughey, Penélope Cruz, Steve Zahn

Duminică, 11 decembrie, 15:20

În căutarea tărâmului de nicăieri

Marea Britanie – S.U.A., dramă biografică, familie, 2004

Iată povestea prieteniei care îi unește pe dramaturgul Sir James Matthew Barrie și familia Davies. Timpul petrecut cu văduva Sylvia și cei patru fii ai săi îl inspiră pe James să scrie faimoasa sa poveste despre un băiat care nu vrea să crească și trăiește într-un ținut îndepărtat al zânelor.

Bazat pe evenimente reale, filmul vorbește despre cum să ne depășim temerile. Și dacă crezi cu adevărat, se pot întâmpla miracole. A primit un premiu Oscar pentru cea mai bună coloană sonoră.

Din distribuție: Johnny Depp, Kate Winslet

Duminică, 18 decembrie @ 13:25 

Frații Grimm

S.U.A., acțiune, aventură, comedie, 2005

Frații Will și Jake Grimm călătoresc prin țară, câștigând câte un ban prefăcându-se că înving monștri și demoni. Într-o zi, un general francez îi cere lui Will și Jake să descopere cauza disparițiilor mistice ale fetelor tinere în pădurea din Marbaden. Frații trebuie să-și dea seama cum să se ocupe de adevăratele spirite rele.

Un basm întunecat, dinamic, pentru adulți cu elemente de thriller. Matt Damon și Heath Ledger au audiat pentru roluri opuse, dar după ce au revizuit scenariul, l-au convins pe regizor să schimbe personajele.

Sâmbătă, 24 decembrie @ 14:40 

Hugo

Franța, Marea Britanie, S.U.A., aventură, dramă, familie, 2011

Parisul în anii 1930. Hugo, 12 ani, locuiește cu unchiul său în gara din Paris. De la răposatul său tată, a moștenit o păpușă mecanică stricată. Hugo încearcă să găsească o cheie pentru a finaliza ceea ce tatăl său nu a avut timp să facă.

Un basm minunat și plin de suflet pentru întreaga familie, regizat de legendarul Martin Scorsese. Cinci premii ale Academiei.

Din distribuție: Asa Butterfield, Chloë Grace Moretz, Christopher Lee

Duminică, 25 decembrie @ 11:45

De Anul Nou 

S.U.A., comedie, romantic, 2011

În ajunul Anului Nou, soarta multor new-yorkezi se împletește în mod surprinzător. Cineva are mari speranțe de la sărbători, dar altcineva nu le poate suporta și nu știe cum să depășească aceste zile de emoție generală. Cu toate acestea, fiecare personaj face ceva pentru prima dată, descoperind noi bucurii.

Filmul va avea premiera în decembrie la TV1000. Trebuia să fie o continuare a „Ziua Îndrăgostiților” a lui Garry Marshall, dar a fost lansat ca proiect separat, datorită noilor personaje principale. Filmul are în distribuție trei actori câștigători ai Premiului Oscar: Robert De Niro, Hilary Swank și Halle Berry.

Sâmbătă, 31 decembrie @ 22:00



Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)