hellas sat orange

Hellas Sat și Orange România împreună cu Orange România Communications au încheiat un acord pe mai mulți ani pentru a finaliza fuziunea DTH a pachetului și ofertelor Orange România și Orange România Communications TV.

Potrivit Hellas Sat, acest lucru va permite în continuare companiei Orange România Group să ofere o soluție tehnică integrată care se traduce în mai multe beneficii pentru toți clienții săi, servicii similare, precum și o experiență unificată a clienților atât pentru clienții Orange România, cât și pentru clienții Orange România Communications, ajutați de acoperirea extinsă a Hellas Sat.

Compania adaugă că performanța și disponibilitatea a doi sateliți Hellas Sat care se află în aceeași poziție orbitală, împreună cu o abordare tehnică și comercială unică, au jucat un rol important în câștigarea procedurii de licitație. 

Astfel, parteneriatul cu Hellas Sat a venit ca o alegere firească pentru Orange România Group, deoarece compania continuă să se concentreze pe furnizarea către clienții săi de servicii de înaltă calitate, cu scopul de a deveni prima alegere pentru servicii convergente din România.

Hellas Sat mai spune că, odată cu acest nou parteneriat, a devenit poziția orbitală de primă alegere pentru distribuția de canale DTH și TV în România. În plus, consolidează poziția de lider a operatorului de satelit în Europa de Sud-Est.

Comentând acordul, Christodoulos Protopapas, CEO Hellas Sat, a declarat: 

„Este onoarea noastră să colaborăm cu Orange România și Orange România Communications, continuând și extinzându-ne serviciile în România. Suntem mândri să colaborăm cu Orange România pentru a oferi abonaților săi cea mai bună experiență de utilizare în DTH, cu servicii și tehnologie îmbunătățite. Acest nou acord demonstrează în mod clar angajamentul pe termen lung al Hellas Sat față de operatori și radiodifuzori, de a servi România – și țările din Europa de Sud-Est în general – cu unul dintre cele mai puternice sisteme de satelit din regiune, ajungând la peste 1,5 milioane de antene orientate. la 39 de grade Est”.