TLC aduce pe 1 august un nou sezon Iubiri infidele

Bogdan Chirea
0

Marți, 1 august de la ora 20:30, TLC lansează un nou sezon al serialului de scripted-reality Iubiri infidele (Alta Infedelta), care vorbește despre trădări și fațadele infinite ale iubirii infidele. 

În acest nou sezon, formatul se adaptează noului stil de viață al protagoniștilor, din timpul în care distanțarea socială le caracteriza toate zilele.

Emisiunea Iubiri infidele, produsă de Stand by Me pentru Discovery Italia, este un decalog modern despre noile modalități de trădare, iar poveștile răspund unui context comun: "Există iubiri care durează pentru totdeauna și pasiuni cărora nimic nu le poate sta în cale".

Fiecare episod spune câte o poveste din trei puncte de vedere: cel al îndrăgostitului, cel al trădătorului și cel al persoanei trădate. Fiecare dintre povești este adevărată, dar a fost adusă pe ecran prin reconstituiri și interviuri cu actori care spun povestea la persoana întâi. În noile episoade, poveștile includ lumea rețelelor de socializare. Trădătorii în serie, care folosesc compulsiv telefoanele mobile, tabletele și diverse aplicații, pun la grea încercare gelozia protagoniștilor. Într-un crescendo de indicii și emoții descoperim ce simt cei doi parteneri: gelozie, amărăciune și dorința de răzbunare.

Cum fac față cuplurile infidelității conjugale? Se hotărăsc să o ia de la capăt, lăsând trecutul deoparte, sau pun capăt și se întorc în lumea întâlnirilor? Convingătoare și curioase, pasionale și bizare, romantice sau dramatice, tragice sau ironice, poveștile sunt parțial plasate în perioada de izolare, când nevoia de evadare era foarte puternică.

Noul sezon Iubiri infidele va fi la TLC începând de marți, 1 august, la ora 20:30. TLC este disponibil și poate fi căutat în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)