Rakuten TV lansează o aplicație pentru PlayStation 5

Bogdan Chirea
0

Rakuten TV a anunțat lansarea unei aplicații de streaming video pentru consola de jocuri PlayStation 5.

Mișcarea este concepută pentru a face platforma de streaming disponibilă unui public mai larg.

Odată cu adăugarea aplicației Rakuten TV pentru PS5, utilizatorii pot accesa o gamă largă de conținut direct de pe consola lor de jocuri. 

Serviciul include opțiuni precum AVOD (Video Ad-Supported on Demand), TVOD (Transactional Video on Demand) și Canale live. Telespectatorii pot cumpăra sau închiria cele mai recente titluri de la Hollywood direct de la cinema, pot viziona gratuit filme de la Hollywood cu reclame sau pot explora diverse genuri, cum ar fi știri, filme, copii, sport și divertisment prin canale TV gratuite.

Sidharth Jayant, Chief Product Officer la Rakuten TV, a declarat: „Acesta este un pas semnificativ înainte în creșterea și potențialul nostru. Bazându-ne pe recenta îmbunătățire a portofoliului nostru de canale FAST, suntem încântați să ne extindem acum colaborarea pentru a ajunge la un public și mai larg.”

Aplicația Rakuten TV este acum disponibilă în Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Luxemburg, Țările de Jos, Norvegia, Spania, Suedia, Elveția, Marea Britanie, Polonia și România

Citeste si:

Rakuten TV este disponibil și în România

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)