E oficial: Maluma vine la Neversea 2024 [primul line-up]

Bogdan Chirea
0

Organizatorii Neversea au anunțat oficial primii artiști din line-up-ul ediției din 2024 a Festivalului ce va avea loc intre 4 și 7 iulie pe plaja Neversea/Modern din Constanța.

Ediția din acest an este repoziționată cu un vibe mai feminin și va oferi câteva modificări față de edițiile precedente, inclusiv numărul de scene.

Cine sunt primii artiști anunțați la Neversea 2024

Organizatorii festivalului au oferit deja câteva ponturi din luna aprilie iar acum au confirmat oficial numele primilor artiști.

Maluma este headliner-ul festivalului în acest an iar alături de el, pe scena principală vor mai urca Nick Carter de la Backstreet Boys, Bebe Rexha, G - Eazy, Salvatore Ganacci, Alok, Don Diablo, Tujamo, Sofi Tukker, Steve Aoki, Mahmut Orhan și Alina Eremia.

Nick Carter este o supriză bine păstrată de organizatorii festivalului. De asemenea, Sofi Tukker ajung până la urmă la festival după ce la ediția precedentă și-au anulat prezența.

Rapperul american G-Eazy revine pe secena festivalului de la malul mării, la fel ca și Alok, Tujamo, Salvatore Gannaci și Steve Aoki.

Bebe Rexha a făcut show la Untold la ediția din 2023 și acum ajunge și la malul mării.

La scena The Ark au fost anunțați Dub FX și Woodnote, Netsky și Wilkinson.

La Daydreaming avem nume precum Gordom, JAN BLOMQVIST, Marwan Dua sau JAN BLOMQVIST.

Lista completă este disponibilă aici

NEVERSEA va avea un imn, care se numește „Queen of my castle” . Imnul este cântat de artista  INNA și Kriss Kross Amsterdam. La conferința de presă organizată la Constanța, a fost prezentat un aftermovie al ediției din 2023 acompaniat de melodia Innei.

Organizatorii Neversea spun că în acest an vor fi 4 secene la Neversea: Main Stage, The Ark, Daydreaming și Oasis Carnaval, o noutate pentru anul acesta. Scena Oasis va avea muzica de club, tip house... iar în următoarea perioadă vor mai urma multe alte nume. 

Numărul de scene a fost redus pentru că, spun organizatorii, unele scene nu s-au bucurat de succes sau nu au avut public.

Biletele la festival pot fi cumpărate de pe site-ul Neversea.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)