Harry Potter a provocat isterie in Japonia

Popularitate - Actorul britanic Daniel Radcliffe, a fost intampinat, ieri, la Tokio, de o multime de fani, care au venit la avanpremiera mondiala a celui mai recent film din seria Potter, "Harry Potter si Ordinul Pasarii Phoenix".


Filmul va rula, incepand cu 11 iulie, in cinematografele din intreaga lume si, din 20 iulie, va fi disponibil in Romania.


Ultimul volum al seriei, "Harry Potter si sfintii mortali", semnat de scriitoarea britanica J. K. Rowling, a intrecut orice asteptari, prin doborarea recordului de vanzari in afara Marii Britanii. Desi volumul va fi lansat pe piata, potrivit editorilor, abia pe 21 iulie, fanii indragitului personaj si-au rezervat volumul on-line.









Sunt si eu un admirator al seriei, si sunt curios sa vad ultima parte a acestei povestiri.. bineinteles la calculator.... :)) Se anunta a fi ceva interesant devreme ce s-au facut atatea valuri pe tema piesei de teatru in care Raddclife a aparut jumatate gol... dar ce vrei sa ii faci e si el mare mai e putin si face 18 ani si se v-a putea folosi de cele 300 milioane de lire sterline pe care le are in banca... Sper insa sa nu i se urce succesul la cap !