„Angelina a vrut de la început să pună mâna pe Brad Pitt”, cam aşa a sunat declaraţia actriţei Julia Roberts de acum câteva săptămâni. Cum soţul ei, regizorul Danny Moder, a lucrat la producţia „Domnul şi doamna Smith”, film care i-a adus pe Angelina şi Brad împreună, Julia a avut acces la informaţiile de culise.

În ciuda vorbelor colegei sale de breaslă şi a bănuielilor formulate de multe alte surse, starul din filme precum „Troia” sau „Şapte ani în Tibet” a ţinut să precizeze că nu şi-a înşelat nicio clipă fosta soţie cu actuala parteneră. Divorţul dintre el şi fosta „prietenă”, Jennifer Aniston, nu a fost rezultatul legăturii dintre Brad şi partenera lui de film, Jolie. Invitat la show-ul lui Larry King, actorul a vorbit pentru prima dată despre acest subiect, insitând că adevărul este altul decât cel speculat de presă.

„Relaţia dintre mine şi Angelina a venit după divorţ”, îl citează Daily Mail pe Pitt. Angelina şi Pitt s-au cunsocut pe platoruile de filmare în anul 2004 şi câteva luni mai târziu, actorul şi Aniston au pus punct mariajului. Jolie l-a transformat repede în tată, cei doi fiind părinţii a trei copii adoptaţi şi ai unei fetiţe biologice. „Este cea mai grea slujbă din lume. Ajungi acasă, iei cina cu copiii tăi, pe unul dintre ei trebuie să îl disciplinezi şi încă trebuie să mai ai energie. Copiii mei se distrează şi se ceartă, ca în orice familie normală”, a povestit starul. Cât priveşte relaţia cu partenera lui de viaţă, Brad a declarat: „Ne provocăm unul pe celălalt şi ne distrăm pe seama asta. Are opinii puternice. Respect acest lucru. Este foarte inteligentă”.