Se pare ca e la moda in ultima vreme ca artiste care nu mai au succes si incearca sa revina pe piata muzicala sa fie amenintate cu dezvaluirea de casete video in care nu fac altceva decat... sex.

In Romania, ziarul CanCan ameninta ca va pune la dispozitie pe site-ul lor o filmare in care o cantareata romanca se joaca in pat cu un barbat, pe vremea aceea iubit. Mai intai a publicat ca are la dispozitie inregistrarea video. Azi ne ofera parerea unei artiste care reincearca sa iasa in evidenta, Andreea Antonescu. Oricum cei de la Cancan nu sunt prosti deloc, oricum ar face tot au iesit in castig. E posibil sa o fi lasat pe Andreea sa pluseze daca nu vrea ca aceasta inregistrare sa fie facuta publica. Celor de la Cancan nu le-a iesit la aceasta pasa asa ca vor merge mai departe, vor posta inregistrarea, ca banii sunt la putere de... Trebuie sa scoata de undeva banii pe care i-au dat "iubitului" Andreei, pe care acesta il catalogheaza acum ca fiind un scarbos.

Britney Spears, cea care s-a destrabalat si ea vreo 3 ani de zile, este si ea amenintata de un asa zis "fost iubit" ca are o inregistrare video cu ea facand sex. Nu a dat mai multe detalii, dar e sigur pe el, pana nu obtine cateva milioane bune de dolari nu da la nimeni caseta, doar agita nitel apele.

Cert e ca toate aceste povesti nu fac altceva decat sa atraga atentia curiosilor asupra vedetelor care sunt "victime". Trebuie sa recunoastem insa ca pana la urma, ies si in pierdere (de imagine) dar si in castig (de popularitate). Pana la urma imaginea nu tine de foame, nu ?