Invazie de artisti latini anul asta in Romania. Dupa popularii RBD si David Bisbal, e vremea ca anul 2008 si inceputul lui 2009 sa inceapa in stil mare. Enrique Iglesias revine in Romania pentru a ii distra pe romanii ce vor participa la Vanghelionul de la Romexpo.

Zilele trecute organizatorii evenimentului au confirmat ca se poarta discutii pentru aducerea acestuia in Romania iar azi se confirma faptul ca Enrique a acceptat sa revina pe plai romanesc, dupa ce in 2002 a sustinut un concert pe Stadionul Lia Manoliu, eveniment asociat pe atunci cu lansarea in acceasi zi a postului MTV Romania.

Artistul, care s-a despartit de tenismena rusa Ana Kournikova, va sustine un recital de 60 de minute in fata publicului roman ce va participa la revelionul de la Romexpo.

Un alt artist cu care se negociaza pentru un recital la Vanghelion este Stefan Banica Jr. care zilele astea se bucura de un succes enorm, sustinand celebrele lui Concerte de Craciun care s-au bucurat de o asa popularitate incat acesta si-a programat 7 astfel de concerte.