Naţionala României joacă în aceste momente împotriva Luxemburgului un meci capital pentru rămînerea în cursa pentru calificarea la Euro 2012. Meciul il puteti vedea pe TVR 1 daca vizitati paginile de LIVE TV sau SPORT LIVE. Tricolorii disputa al cincilea meci în aceste preliminarii contra selecţionatei Luxemburgului. Tricolorii lui Răzvan Lucescu au neapărat nevoie de victorie pentru a rămîne în cărţi pentru calificare.

În momentul în care a fost anunţat la staţia de amplificare de pe stadion, selecţionerul Răzvan Lucescu a fost întîmpinat cu un cor de fluierături.

România: Tătăruşanu - Săpunaru, Tamaş, Gardoş, Raţ - Mureşan, Ropotan - Zicu, Mutu, Stancu - Marica
Rezerve: Pantilimon, Alexa, Torje, Goian, Sălăgeanu, Alexe, Deac

Luxemburg: Joubert - Blaise, Hoffman, Schnell, Peters, Leweck, Bettmer, Payal, Joachim, Mutsch, Gerson
Rezerve: Oberweis, Martino, Alves Da Mota, Collete, Laterza, Plein, Bukvic

UPDATE: Luxemburg deschide scorul in min 22 prin Gerson după o neglijenţă în apărarea României. Suporterii prezenţi în tribune îi cer demisia lui Răzvan Lucescu .

UPDATE: Mutu aduce egalarea in minutul 25 dupa ce scapa singur cu portarul

UPDATE: Apararea noastra e dezorientata total. Luxemburghezii crează panică la fiecare contraatac.

UPDATE: Finalul reprizei aduce presiunea la poarta Luxemburgului. Gardoş şutează de la marginea careului, dar mingea este respinsă în corner .
Suporterii nationalei declara ca au trait sa o vada si pe asta, nationala se chinuie sa bata Luxemburg chiar daca in teren sunt cei mai buni atacanti pe care ii avem.

UPDATE: Repriza a doua incepe fara schimbari. Tricolorii incearca sa construiasca fara succes un atac. Erorile insa fac ca jocul sa ii irite pe spectatori.

UPDATE: Dupa 17 minute Mutu reuseste prima faza periculoasa la poarta Luxemburgului. Oaspetii fac prima modificare a partidei, a iesit autorul golului Gerson si a intrat Da Motta.

UPDATE: Marica scapa singur cu portarul in min 64 insa asistentul arata off side. Goian ii ia locul lui Tamas in teren.

UPDATE: In min. 68 Torje centreaza din marginea careului si Mutu inscrie al doilea gol dupa o lovitura cu capul. 2-1 pentru Romania. Este al 31-lea gol pentru Mutu la nationala.

UPDATE: Min 69 - Ocazie mare pentru Luxemburg. Da Motta este lansat excelent şi şutul acestuia este respins în corner de Tătăruşanu

UPDATE: Min 73 - Lovitura de colt pentru nationala Romaniei, Mutu suteaza periculos peste transversala.

UPDATE: Min 78 - Zicu loveste cu capul o minge primita din corner si inscrie primul gol in echipa nationala. 3-1 pentru Romania.

UPDATE: Min 79, Marica pare ca vrea sa si el sa inscrie, suteaza puternic de la 30 de metrii insa portarul respinge.

UPDATE: Min 81 - Schimbare la oaspeţi. Iese Bettmer şi intră Laterza.Mutsch primeste galben dupa un fault in atac.

UPDATE: Min 84 Iese Mutu si intra Alexe in nationala Romaniei. Este primul meci in tricoul nationalei pentru Alexe.

UPDATE: Min 86 - Ropotan primeste galben dupa un fault inutil la mijlocul terenului.

UPDATE: Muresan si Torje rateaza singuri cu portarul. Primul suteaza dar portarul respinge iar Torje trimite pe langa. Luxemburg face ultima modificare, intra Martino si iese Schnell.

UPDATE: Luxemburgezii rateaza o faza periculoasa in prelungiri. Arbitrul fluiera finalul dupa 3 minute de prelungiri. Scor final 3-1. Romania face 5 puncte in clasament dar ramane pe locul 5 in grupa. Urmatorul meci pe 3 iunie cu Bosnia care este in pericol sa fie suspendata de FIFA din cauza unor probleme ale federatiei din Bosnia.

Mutu salveaza Romania de la un potential dezastru si declara ca s-a simtit mai bine in sistemul de atac folosit de Lucescu in partida de azi. El declara ca nu ii place sistemul de joc cu fundul in poarta si ca ar trebui sa avem un joc ofensiv pentru ca oricum nu avem nimic de pierdut. In ciuda victoriei, publicul de pe stadion ii cere in continuare demisia antrenorului Razvan Lucescu,