De ceva vreme nu am mai gatit ceva special sau care nu am avut ocazia sa gust oana acum. Reteta de fata am descoperit-o recent si pentru ca mi s-a parut interesanta am decis sa o incerc. E drept nu m-am gandit ca pastele pot fi folosite intr-o salata.



Pentru reteta de fata am folosit
- 1 pachet paste (am ales paste mici, stil fluturasi);
- 1 cutie porumb dulce (250 g);
- 1 cutie mazare prefiarta (250 g);
- 1 cutie fasole rosie (300 g);
- 1 cutie smantana (200 g);
- 1 borcan maioneza (200 g);
-  masline fara samburi (200 g);
- condimente dupa gust.




Modul de preparare este foarte simplu. Puneti pastele la fiert in apa clocotita pentru 8 minute. Am pus in apa in care au fiert pastele sare si ulei pentru ca pastele sa nu se lipeasca. Dupa fierbere am trecut pastele printr-un jet de apa rece.

Am pus pastele intr-un bol iar peste ele am pus toate ingredientele de mai sus, dupa care am inceput sa le amestec. Puteti pune dupa gust si alte ingrediente si chiar carne si de asemenea puteti turna peste putina zeama de lamaie.


Dupa ce am terminat de amestecat si am pus condimente dupa gust (sare, piper etc.), am pus bolul pentru 10-15 minute la frigider si am servit rece.