Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

PRO TV si-a tras site nou

In sfarsit, am scapat de nervii de a sta la incarcarea unei pagini. Protv.ro s-a schimbat si el la fata dupa ce pe 15 septembrie stirileprot...


In sfarsit, am scapat de nervii de a sta la incarcarea unei pagini. Protv.ro s-a schimbat si el la fata dupa ce pe 15 septembrie stirileprotv.ro s-au mutat pe site propriu, adica s-au separat de site-ul postului de pe Pache.

La prima vedere, noul site pare a avea ca structura noul site de stiri. Are slide-uri, tab-uri si toate cele, reusind sa reduca din spatiu.

Echipa de la protv.ro nu a renuntat la content video si ofera patru slide-uri de videoclipuri grupate pe categorii. Pe prima pagina mai avem ultimele noutati de la Pro TV, MTV, Sport.ro si program tv. 

Designul pare mai ok decat cel vechi iar pentru faptul ca nu mai astept o groaza de timp ca sa se incarce pagina le dau 10.

A disparut playerul vechi video fiind inlocuit cu cel clasic folosit de majoritatea site-urilor (chiar si de noi). De asemenea nu mai apar coduri de preluare a playerului pentru site-urile proprii.

Si in incheiere www.protv.ro

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS