Jay Leno a stins permanent luminile talk-show-ului sau de la NBC (cel de la ora 22.00), dar nu inainte ca Donald Trump sa-i spuna celebra sa replica: “Esti concediat!”.


TMZ a reusit sa obtina inregistrarea finala a Jay Leno Show, in care Jay a realizat o conferinta video prin satelit cu Donald Trump. La sfarsitul transmisiunii, angajatorul sau i-a trantit in fata replica cea mai des folosita de Trump in seria Ucenicul.

Toata lumea a inceput sa rada, inclusiv Jay.

Inlaturat anul trecut de la carma The Tonight Show, Jay Leno si inlocuitorul sau, Conan O'Brien, au dus o lupta intensa pentru prezentarea emisiunii de la ora 23.30.

Show-ul actual al lui Leno, de la ora 22.00, a intrat in pauza incepand cu 1 februarie. Dupa Jocurile Olimpice de Iarna, Jay va reveni la vechiul sau orar: 23.30. Nu s-a stabilit inca daca viitorul show a lui Jay Leno va dura o jumatate de ora, urmand ca O'Brien sa intre imediat dupa sau daca sefii NBC ii vor spune pur si simplu la revedere acestuia din urma. In cazul celui de-al doilea scenariu, Conan O'Brien ar putea sa ia locul lui David Letterman de la CBS.

Decizia schimbarii luate de NBC pare sa tina de faptul ca se adunasera deja multe plangeri ca show-ul din prime-time condus de Jay Leno pierdea atat puncte de audienta, cat si bani din publicitate. Desi revenirea la The Tonight Show ar putea insemna injumatatirea timpului de lucru, cei 30 de milioane de dolari incasati anual de Leno vor ramane de neatins.

Sursa: TMZ, LA Times, Realitatea.net.