Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

The Imaginarium of Doctor Parnassus [RECOMANADARE FILM]

Zilele trecute am avut timp sa urmaresc dupa ceva vreme si un film iar pe lista mea se afla deja The Imaginarium of Doctor Parnassus, un fil...

Zilele trecute am avut timp sa urmaresc dupa ceva vreme si un film iar pe lista mea se afla deja The Imaginarium of Doctor Parnassus, un film de aventura si fantezie care mi-a lasat o impresie placuta. Desi unele persoane l-au criticat, filmul de fata merita vazuta macar din prisma faptului ca e ultimul film in care a jucat regretatul Heath Ledger. Distributia lui contine si alte nume importante precum Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell, Christopher Plummer.

The Imaginarium of Doctor Parnassus este povestea unei companii de teatru ambulant care se ocupa cu “distrarea” publicului cu fel de fel de show-uri de divertisment. Parnassus este un actor de teatru care capata puteri extraordinare dupa ce a facut un pact cu diavolul caruia i-a oferit in schimb viata fiicei sale. Prin spectacolul sau “Imaginarium”, Parnassus ofera publicului momente inedite dar uneori primeste mai mult mai mult decat s-ar astepta.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS