Ce inseamna dot.tk ? Este un site care iti ofera posibilitatea de a avea un domeniu gratuit daca ai un blog sau site gazduit de un serviciu gratuit. Serviciul iti da posibilitatea de a inregistra un domeniu cu terminatia .tk intr-un mod cu totul gratuit. Daca numele ales de tine este disponibil nu trebuie decat sa introduci adresa blogului sau site-lui gazduit pe un serviviu gratuit , exemplu



http://sitepersonal.lx.ro etc ==> www.sitepersonal.tk

Dot.tk va face legatura de fiecare data cu serverul unde este gazduit site-ul. De altfel el nu face altceva decat sa se comporte ca un script. A se observa ca puteti sa le spune-ti vizitatorilor ca site-ul s-a mutat la adresa .tk, dar el defapt a ramas tot acolo unde il aveti gazduit. Nu puteti sa dati un link www.sitepersonal.lx.ro/contact.html sub forma www.sitepersonal.tk/contact.html. Trebuie sa observati ca atunci cand vizitati site-ul in forma dot.tk, in bara de adrese a browserului va ramane mereu scrisa adresa www.sitepersonal.tk indiferent ca ati navigat pe alta pagina apasand un link din site-ul vostru.
Sfat: Daca va doriti un site profesional, optimizat din punct de vedere SEO si care sa primeasca multe vizite acest serviciu gratuit nu va este recomandat.

Prea multa vorbarie strica insa, nu trebuie decat sa urmati cativa pasi simpli. Pentru a incepe CLICK AICI !