Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Geaca inteligenta care permite controlarea gadgeturilor

Google a anuntat ca va lansa in toamna o geaca inteligenta a carei constructie permite interactionarea cu anumite tipuri de gadgeturi, co...


Google a anuntat ca va lansa in toamna o geaca inteligenta a carei constructie permite interactionarea cu anumite tipuri de gadgeturi, conform News.ro.

Geaca se numeste Levi's Commuter Trucker si este parte a proiectului Jacquard prin care Google vrea sa realizeze materiale textile tactile, care ar putea sa functioneze similar ecranelor dispozitivelor mobile. Realizata in colaborarea cu cei de la Levi's, geaca are la baza o tesatura care conduce impulsurile electromagnetice si permite, astfel, ca anumite functii ale gadgeturilor sa fie apelate prin intermediul gecii.In acest sens, mansetele gecii sunt dotate cu o serie de butoane discrete care permit, in aceasta prima versiune a produsului, apelarea unor functii limitate precum primirea sau respingerea apelurilor, ori gestionarea listei de redare a melodiilor. Butoanele functioneaza intr-un mod similar touchpad-ului de la laptopuri, pe langa functiile de aparare, acesta recunoscand si swipe-uri. Aceste butoane functioneaza pe baza unei surse de energie care, conform producatorului, va trebui reincarcata la aproximativ doua zile.

Geaca Levi's Commuter Trucker va fi disponibila din toamna, atat pentru barbati, cat si pentru femei, si va costa 350 de dolari.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS