Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Noul telefon Nokia 3310 disponibil in oferta Vodafone

Vodafone România introduce în oferta de terminale noul Nokia 3310, prezentat la MWC 2017, versiunea modernă a consacratului model Nokia. ...


Vodafone România introduce în oferta de terminale noul Nokia 3310, prezentat la MWC 2017, versiunea modernă a consacratului model Nokia. Acesta va fi disponibil, pentru început, în varianta Dark Blue, urmând ca în perioada următoare să intre în oferta operatorului și versiunile Warm Red și Yellow.

Nokia 3310 2017 vine cu un design reinterpretat și dispune de cameră foto și de un ecran de 2.4” polarizat și curbat, care oferă o lizibilitate ridicată în orice condiții de lumină. Terminalul acceptă carduri microSD cu o capacitate de până la 32 GB și are un acumulator de 1200 mAh, care asigură o autonomie de convorbiri de până la 22 de ore. Mai mult, utilizatorii vor descoperi și noua versiune a celebrului joc „Snake”.

Nokia 3310 2017 va fi disponibil pentru utilizatorii Vodafone România în magazinul online. Acesta poate fi achiziționat la un preț de 9 euro, împreună cu abonamentul „Ce vrei tu 8”. Abonamentul „Ce vrei tu 8” include 4000 MB de internet mobil, minute și SMS-uri nelimitate în rețea, 2500 de unități „Ce vrei tu” (minute naționale, sms-uri naționale sau MB de internet), precum și 200 de minute internaționale pe mobil.


Per total, acest dispozitiv pare a fi unul ideal pentru nostalgici, daca luam in considerare si pretul accesibil. Noul telefon Nokia 3310 este disponibil in patru culori Rosu deschis, gablen, albastru inchis si gri.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS