PRO TV a relansat ieri platforma digitala PRO TV Plus care oferea emisiuni si seriale produse si difuzate de canalele din trust.

Daca initial platforma oferea productii difuzate in trecut si nu oferea editiile la zi, de data asta, situatia este chiar invers. Utilizatorii platformei vor avea acces doar la productiile difuzate cu pana la o saptamana in urma. Exista insa cateva exceptii, programele de stiri si cateva emisiuni precum Vorbește lumea, Lecții de viață, Mă însoară mama, La Măruță, Ce spun românii, Las Fierbinți, Românii au talent sau Vocea României care vor avea continut difuzat pe TV pe perioade mai mari de timp.

Astfel, intreaga arhiva de emisiuni difuzate de canalele din trust va fi disponibila online doar pe platforma Voyo, disponibila contra cost.

De asemenea, spre deosebire de Voyo, platforma Pro TV Plus va fi sustinuta de reclame, motiv pentru care site-ul va notifica utilizatorii daca au o extensie de browser ce blocheaza aceste reclame.

O alta diferenta intre Voyo si Pro TV Plus este ca platforma on demand este disponibila si pe diferite modele de Smart TV.

Cum poti urmari in direct gratuit transmisiunea online a postului PRO TV ?

Ca o noutate pentru platforma, PRO TV Plus ofera de acum si transmisiunea in direct a canalului PRO TV, inclusiv cu filmele difuzate (care nu vor fi disponibile si ca inregistrari). Pentru a urmari in direct PRO TV pe platforma utilizatorii trebuie sa isi creeze un cont gratuit.



Pentru a urmari LIVE online transmisiunea PRO TV in mod gratuit faceti click aici.

Desi toate canalele din trust au canele dedicate pe platforma, pentru inceput doar PRO TV are transmisiune LIVE si continut cu emisiunile inregistrate. Pentru toate celelate canale PRO 2, PRO GOLD, PRO X sau PRO CINEMA nu este disponibil decat programul tv cu emisiunile difuzate sau care urmeaza in grila. Pentru stream-ul LIVE al acestora exista in continuare optiunea de abonare la Voyo.