Postul de televiziune Eurosport 4K a intrat de la finalul acestei săptămâni și în grila RCS-RDS in pachetul digital al Digi TV.
Postul de televiziune al grupului Discovery Communications poate fi recepționat pe poziția 201 , imediat după canalul Digi 4K.

Eurosport 4K, canal din portofoliul Discovery România, va fi, alături de Digi 4K, cel de-al doilea post Ultra-HD din pachetul 4K, introdus de operatorul de comunicații electronice Digi | RCS & RDS, de vineri, 17 ianuarie 2020. 

Abonații Digi TV care au deja activată extraopțiunea Digi4K vor putea urmări cele mai urmărite și îndrăgite competiții sportive difuzate de cele două posturi, a căror emisie va fi recepționată în toată țara. În cazul clienților care doresc să își activeze această extraopțiune, pachetul 4K va fi disponibil la prețul de 5 lei/ lună (inclusiv TVA).

Pentru moment se pare că postul este disponibil în mod gratuit iar pe site-ul Digi Romania există o oferta de abonare la pachetul 4K cu 50% reducere in primele 4 luni.

Anunțul lansării Eurosport 4K a fost făcut de Vodafone care  introdus postul in grila UPC.

La scurt timp de la anuntul initial, Vodafone extinde disponibilitatea canalului Eurosport 4K. Astfel, incepand de astazi, canalul este disponibil si pentru abonatii UPC din orasele Braila, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Tulcea, in plus fata de abonatii din Bucuresti.

Pe parcursul anului, Eurosport 4K va fi inclus treptat in grilele digitale ale abonatilor UPC din restul tarii care au televizoare compatibile 4K si carduri digitale UPC (CI+). Eurosport 4K este disponibil gratuit tuturor abonatilor cu pachete digitale pana la sfarsitul lunii martie.

Eurosport 4K a preluat conținutul versiunii internaționale a canalului Eurosport 1, versiune ce a fost înlocuită cu versiunea localizata pentru România. Competițiile și transmisiunile Eurosport 4K beneficiază de comentarii în limba română la fel ca și promo-urile difuzate.