Plaja Neversea din Constanta nu a fost nici anul acesta gazda festivalului Neversea dar pentru ca este in al doilea sau an de functionare, organizatorii au amenajat-o astfel incat sa permita organizarea de concerte mai restranse.

La o scara mult mai mica, festivalul Neversea a fost, intr-un fel, reproiectat ca un eveniment care tine o vara intreaga cu tot felul de concerte si evenimente intinse pe tot parcursul verii.

V-am scris despre cum a fost la Nostalgia, acum e timpul sa va povestesc despre un concert, la care nu a trebui sa platesc nici un bilet pentru a asista.

Familia Culese din Cartier, sau in plan mai larg/general, cei de la Subcarpati, au venit pe plaja Neversea pentru a ne oferi un spectactol pe cinste. Ei, își spun brigada, și ca să îi prezint putin... sau sa vă zic că băieții ăștia sunt ieșiți din tipare, prezenând un folclor underground... adica avem rap, hip hop, foclor, muzica electronica .... toate la un loc. Atlfel spus, niste tineri pasionatii de muzica, s-au gandit sa prezinte folclorul unei generatii care nu prea mai este asa de interesata de el, sub o alta forma... si le-a iesit de minune.

Pe scena de pe plaja Neversea au urcat Cred ca sunt Extraterestru, Argatu si Mos Martin, Basska, doar cateva nume din brigada Culese din Cartier, un proiect Subcarpati.

Ce a fost senzational la acest eveniment a fost numarul mai restrans de participati, scena in sine... ce a transformat intreaga experienta intr-un concert intim pentru fani. Cat de tare nu ?















Prima data cand i-am vazut LIVE pe o parte din oamenii astia a fost la Untold... si am zis ca as vrea sa ii vad vreodata si la Naversea. Apoi, in timp ce stateam in carantina din cauza infectarii cu COVID-19, i-am urmarit si dansat in casa cu volulmul dat la maxim in documentarul Electric Castle, Festival.

Deci era logic sa vreau sa merg sa ii vad... chiar daca nu era neaparat un stil de muzica pe care il consum zilnic. Si bine am facut... a fost una din cele mai senzationale experiente la un concert, pe care as repeta-o de nu stiu cate ori.

Iata, asadar, de ce sunt un fan Neversea si imi port cu mandrie sapca aferenta... pentru astfel de evenimente.

Mi-am pus la munca si telefonul, iar ce-a iesit vedeti mai jos in clipul video: