Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Bolt sprijină proiectele de mobilitate urbană din cadrul Săptămânii Mobilității Europene

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, salută programul EU Mobility Week (Săptămâna Mobilității Europene) inițiat de Comisia ...


Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, salută programul EU Mobility Week (Săptămâna Mobilității Europene) inițiat de Comisia Europeană și sprijinit de Primăria Sibiului, printr-o serie de activități și evenimente, care au scopul de a încuraja oamenii să folosească mijloace alternative de transport.

Programul presupune, printre altele, deschiderea străzilor din centrul orașului pentru pietoni și închiderea pentru automobile, de vineri până duminică. Astfel, șapte străzi devin pietonale: Mitropoliei, Cetății, Arhivelor, Piața Schiller, Centumvirilor, Alexandru Odobescu (până la intersecția cu Konrad Haas) și Avram Iancu, însă cea din urmă va fi închisă circulației doar în cursul zilei de sâmbătă, 18 septembrie, și doar pe porțiunea dintre Piața Mare și intersecția cu strada General Magheru, conform autorităților locale. Acestora li se adaugă și Piața Mică.

Bolt alocă toate resursele necesare pentru a fi mai aproape de sibienii care vor să se recreeze și să se bucure de străzile pietonale din centrul orașului. Astfel, compania va suplimenta numărul trotinetelor electrice amplasate în zonele prevăzute de primărie pentru EU Mobility Week și va asigura un cod promoțional (MOBILITYWEEKSIBIU), care oferă 50% discount la cursele efectuate în perioada 16-22 septembrie.


Călin Leuștean, Micromobility Manager Bolt România, a declarat: „Pentru că obiectivul Bolt este să facă mobilitatea urbană mai accesibilă, mai convenabilă și mai responsabilă, ni s-a părut firesc să facem pregătiri speciale pentru a susține această inițiativă – în România și în mai multe țări europene. Punem la dispoziția sibienilor trotinete electrice în toate zonele pietonale, dar și în apropierea acestora, pentru a fluidiza traficul și pentru a încuraja oamenii să folosească un serviciu de mobilitate urbană eficient și modern, în locul propriilor automobile”.

Mai multe orașe mari din țară s-au înscris în programul EU Mobility Week, printre care, București, Cluj-Napoca, Galați, Constanța, Brașov și Arad, ceea ce înseamnă că oamenii vor să iasă din case, să își lase mașinile acasă și să profite de toate beneficiile pe care acest proiect le oferă.


Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS