Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Televiziunea Travel Mix a oprit emisia în formatul SD

Postul românesc de călătorii Travel Mix a încetat transmisia în format SD, luând decizia îndrăzneață de a nu mai oferi operatorilor de cablu...

travel mix


Postul românesc de călătorii Travel Mix a încetat transmisia în format SD, luând decizia îndrăzneață de a nu mai oferi operatorilor de cablu acces la această versiune.

Televiziunea a început să emită în anul 2011 în formatul SD, oferind conținut dedicat pasionaților de călătorie. Din 2016 Travel Mix a început emisia în formatul HD, arhiva de imagini și toate emisiunile SD fiind fost retrase de la difuzare.

La începutul anului 2019 Travel Mix a oferit publicului un canal special Travel Mix cu emisie exclusiv în formatul 4K. 

Travel Mix SD și-a oprit emisia după 10 ani, iar abonații firmelor de cablu care primesc în continuare versiunea SD primesc pe ecran mesajul aferent cu privire la transmisia postului si faptul ca acest canal emite exclusiv în formatul HD / 4k / 8K.
Operatorul de servicii de televiziune RCS RDS a introdus Travel Mix HD în grila de televiziune digitală prin cablu înlocuind versiunea SD, exact pe frecvența utilizată anterior de Travel Mix HD. Vodafone a înlocuit la rândul ei versiunea SD în timp ce Telekom, Nextgen, Orange și INES aveau în grila de cablu/IPTV versiunea HD.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS