baby shark

Luna trecută, videoclipul original Baby Shark și melodia sa incredibil de captivantă au stabilit un record cu 10 miliarde de vizualizări pe YouTube. Acum, Baby Shark va deveni un film cu o dată de lansare planificată pentru 2023, a anunțat Paramount.

Filmul va fi produs de Nickelodeon Animation și creatorul companiei The Pinkfong, dar nu există detalii despre scenariu, intriga etc. Personajul a mai fost văzut în cinematograf înainte, deoarece Pinkfong și Aventura spațială a lui Baby Shark a avut o perioadă limitată atunci când a fost disponibil pe Netflix. Cu toate acestea, a durat doar o oră, în timp ce Paramount a descris viitoarea lansare ca un „film de lungmetraj”.



Baby Shark a fost, de asemenea, dezvoltat într-un serial TV coreean numit Baby Shark's Big Show, care a debutat pe Nickelodeon în decembrie 2020. Serialul a fost anunțat de Paramount Plus ca parte a unei liste viitoare de programe pentru copii/tineri, inclusiv un serial Dora the Explorer. , noi filme Teenage Mutant Ninja Turtles și trei filme noi în Universul SpongeBob SquarePants.