xerox

Xerox a anuntat lansarea Xerox® High Capacity XLS Vacuum Feeder (tava de alimentare de mare capacitate, pe baza de vacuum, pentru coli extra-lungi), care permite clientilor sa amplifice capacitatile de baza ale Xerox Iridesse® Production Press si Xerox Versant® Press atunci cand executa fiecare lucrare, chiar si pe cele care necesita coli de dimensiuni mai mari.

Tehnologia avansata de alimentare pe baza de vacuum de la Xerox imbunatateste fiabilitatea alimentarii, sporind productivitatea si functionalitatea pentru coli extra-lungi (XLS). Colile mai lungi ruleaza la volume mari de productie, permitand clientilor sa-si completeze portofoliul cu noi aplicatii, precum productia de postere/bannere, anumite produse de semnalizare, coperti de carti si alte lucrari XLS unice, extinzandu-si astfel potentialul de profit.

Actualizarea tavii imbunatateste alimentarea prin aplicarea tehnologiilor de vacuum si de asistenta cu aer pe parcursul intregului proces de alimentare, de la separarea foilor pana la traseul hartiei. In plus, tehnologia utilizeaza un cap de transfer cu un design de contur unic, care diferentiaza tehnologia de vacuum de la Xerox prin faptul ca face, practic, imposibila alimentarea gresita a mai multor coli.

„Xerox se concentreaza pe furnizarea de tehnologie configurabila, solutii adaptabile si oportunitati de crestere a productivitatii pentru clientii nostri", spune Tracey Koziol, vicepresedinte senior pentru solutii de ofertare globala la Xerox. „Dispozitivele Xerox High Capacity XLS Vacuum Feeders valorifica experienta noastra in productie prin adaptarea si imbunatatirile continue aduse tehnologiei pentru eficienta maxima si automatizare avansata."

Disponibilitate: Dispozitivele Xerox High Capacity XLS Vacuum Feeders sunt disponibile imediat pe Xerox Iridesse Production Press si Xerox Versant 4100 Press. In curand si pentru Xerox Versant 280 Press.