Bruce Willis se va retrage din actorie după diagnosticul de afazie

Bogdan Chirea
0
bruce willis

 Familia lui Bruce Willis a anunțat că actorul se va retrage după ce a fost diagnosticat cu afazie.

Afecțiunea, o tulburare de limbaj care apare de obicei după un accident vascular cerebral sau o leziune cerebrală, afectează semnificativ capacitatea unei persoane de a comunica.

Membrii familiei lui Willis au postat o declarație comună pe rețelele de socializare – inclusiv copiii lui cei mai mari Rumer, Scout, Tallulah și mama lor Demi Moore, precum și Evelyn, Mabel și mama lor Emma Heming Willis – dând vestea că bărbatul în vârstă de 67 de ani, vedeta Die Hard, nu ar urma să urmărească noi roluri de actorie.

„Susținătorilor extraordinari ai lui Bruce, ca familie, am vrut să le împărtășim că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive”, se arată în declarație. „Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el.”

„Acesta este un moment cu adevărat provocator pentru familia noastră și suntem foarte recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul dumneavoastră continuu”, continuă declarația. „Vom trece  prin asta ca o familie puternică și am vrut să-i informăm pe fanii săi pentru că știm cât de mult înseamnă ei.

„Așa cum spune întotdeauna Bruce, „Trăiește-te la maxim” și împreună intenționăm să facem exact asta.”

Cariera actoricească a lui Willis a decolat la sfârșitul anilor ’80 cu serialul ABC Moonlighting și, memorabil, cu interpretarea sa ca John McClane în Die Hard (1988) și cu continuările sale ulterioare. De-a lungul a patru decenii pe ecran, filmele lui Willis au încasat peste 4 miliarde de lire sterline în întreaga lume și i-au adus cinci nominalizări la Globul de Aur, inclusiv o victorie pentru Moonlighting.

Vezi mai jos declarația completă a lui Rumer Willis.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)